Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponavljam: nema borbe za opstanak u ABA Ligi 2 jer se nema u šta ispasti tokmaci jedni. I ako budeš zadnji, a uđeš u finale Prvenstva BiH igraš opet naredne godine u ABA2 da hebe konj konja. Isto tako, ako budeš peti, a ispadneš u polufinalu Lige BiH, nećeš igrati ABA2. Jel jasno?
@WhoIzYou Ne kažem da Sparsi moraju biti zadnji, samo kažem. Nikad ne treba bit zadnji. A vala ni predzadnji
@WhoIzYou ponavljam glup si za medalju...zadnji u aba 2 ligi na kraju regularnog dijela nema pravo nastupa u aba 2 ligi naredne sezone pa makar osvojio sve ostalo moguce
Bravo Spars Realway, bravo Džemiću, tako se to radi. Prodavači magle i zloupotrebljači Kinđetovog lika i djela na aparatima ;)
Bravo Džemiću!
Ene