Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve bolan Jugoslavije. Jugoslavija nestala prije 25 godina. Slovenci nikada po svom mentaliteetu nisu pripadali Jugoslaviji. Onu su vijek bili jedno stoljece ispred ostalih republika.
Upravu si da nikad nisu ni trebali biti dio Jugoslavije,drugi su mentalitet totalno.Nema ih saka jada,a pola Bosne uvijek islo raditi u Slo,pa i dan danas znaju samo za baustel,lopatu i voznju kamiona...I mi pametni,a glupi smo ko k....
Stvari ovako stoje: Slovencima upravljo Švabo i zato su najnaredniji, Gdje je god Turčin upravljao sve pustoš i haos....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Evo vam 2 centa od kosarkasa: Koliko para toliko muzike ! Italija sipa pare u kosarku, stignu rezultati. Turska sipa pare u kosarku, rezultati. Slovenija sipa pare u kosarku, rezultati. Stane sipanje para, rezultata N E M A! Jedini koji prave rezultate bez para, kontra logici su Srbi. Svako ko je pipno kosarkasku loptu to zna. Sve ostale price su suplje i lose za nas, zavaravanje. Spanjolci su kopirajuci Srbe postali sila. Sta se mi pravimo pametni, uradimo isto
Slovenci su napravili ligu u koju su uvukli klubove i igrace iz Srbije, da bi ozivili kosarku u Sloveniji. U toj ligi dominiraju klubovi iz najsiromasnije zemlje, Srbije, a vlasnici lige su Slovenci. E, tako se to radi. Bravo Slovenci stari lisci.
Al dok Igor bude vodio tajmaut na ENGLESKOM, a ne slovenskom, a zlato na Evropskom uzima centar Amerikanac, uvjek cu bit na strani Srba i ostalih koji igraju posteno, sa svojim igracima. Dosta su nam klubovi zgadili sport kupovinom stranih igraca, sad su pustili i repke da rade isto, fuj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala SLOVENIJI na VELIKOJ POBJEDI nad svrbima sinoc!!!! :-))))))))))))))
Vezbaj za udaranje glavom o kokos. Tu ste najjaci 🤣
Bosnjo vazda Jugoslavija i bratstvo i jedinstvo.. Nikad nijedan ni hrvat ni srbin ni slovenac niti njihovi mediji potenciraju takvo nesto ali Bosnjo nikad pameti doci NikaD
Cestitke Slovencima a vi svrbi pusite kurac!! 🇸🇮🇸🇮🇸🇮🇸🇮🇸🇮
phahahahhaa... De ba, napuni se eksplozivom i raznesi. Dzabe trosis kiseonik normalnim ljudima.
opet bi nurkic i teletovic otkazali nastup
Igoru zelim da uskoro kao prvi neamerikanac preuzme neki NBA klub. Znam da mu je to zelja. Drigic zbog grceva nije mogao vise, Bogdan ostao bez snage, Luka se povrjedio kao i Jovic. Prvo poluvrijeme preko sto koseva. U 4/4 Slovenija se nudila da izgubi, ali na drudoj strani nije bilo nikoga da to iskoristi. Sve u svemu, slovenci zbog svega prikazanog n turniru zasluzeno prvaci a Dragic zasluzeno MBP. Letonci su imali kvalitet za medalju.
Sta ima da se analizira? Bez Bosanaca ni jedna reprezentacija sa Balkana nemoze osvojiti medalju. Aferim.
Znas sta mi nije jasno, kad ste tako dobri u svim sportovima, zasto nemate ni jednu medalju? Vas vrhunac je finale recitovanja kurana napamet u Maleziji... Aferim
@Bosnjo.izFekalistana Brabonjak, jesi li ti razumio sta je napisano? "Bez Bosanaca ni jedna reprezentacija sa Balkana nemoze osvojiti medalju."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Škola košarke iz kraljevine SHS možda se i mi nekad prikljucimo u sportskom smislu
Bili smo sila kao Jugoslavija a i sad kao drzave.Pogotovo Srbija
eeeeeee moja Jugoslavio gdje bi nam bio kraj.....
Samo nebo je granica:))
Uglavnom Srbi izgubili, ne čitam dalje....
kme kme kme kme... Bošnjo prvak sveta u kmečanju 🤣🤣🤣
Puuuui razvalise ih slovenci na njihovom terenu puuuuuuu :))))
....zasto slovenci dizu tri prsta???
@sorabyDrin svaka utakmica po 30 gađanja 3shot hahahaha
Ovo je tipicna americka skola kosarke, ovo sa YU nema nikakve veze. Poslije jake odbrane ide brzinska kontra ili polu-kontra, YU nikada nije tako igrala. To je bilo drugo vrijeme gdje se mirno gradio napad (30 sekundi ) i islo na jake sutere za koje bi se pravio prostor.
@ahmo42 Nemaju dobrog centra.Onda moras igrati na dobar sut.Kad imas 2 centra ide se na kos.Spanija i Srbija su svaku igrali tako.Ides na sigurno jer sut moze da izda.Slovence je isao sut ali to nije kosarka za mene.
Dragić (Teodosić) Bojan Bogdanović (Bogdan Bogdanović) Šarić (Bjelica, Teletović, Dončić) Jokić, Vučević, Nurkić, Marjanović... Neka me neko dopuni/koriguje :)
https://www.youtube.com/watch?v=7NC7YHHVCcg