Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
loze menadzeri medije
Ljubomora ubija! Najbolji aba igrac sa 18 godina!!! Inace ne pisu domaci mediji nego americki!!!! Imamo jos puno talenata ne brini buraz!!!
Ovo dace biti #1 pick, zanimljivo...daj Boze. Nemogu komentarisati kako nisam gledao Topica u zivo ali bice interesanto pratiti ga kao i 208 mladog Litvanca u G-ligi. Kako Givonia poznajem vec duze vrijeme, ovo je vise marketing via narucba Misko R. Fan sam nase ex YU IQ skole kosarke, bilo bi super da Topic zavrsi medju prvih 15 ( NBA lotteri picks),
Koji su to mnogi koji mu predvidjaju blistavu karijeru kao kod Nikole Jokica. Navedite nam barem jednoga. I koje je to skaute zaludio?!
Mali je Milenkov sin, ljubitelji košarke će znati. Neviđeni je potencijal i još jedan dokaz da u kk cz ne umeju da prepoznaju talenat.
Umeju ali kao i kod nas,prvo idu tatini sinovi i oni sa vezama.
Nikad se taj neće vratiti u Zvezdu, Kafaja. Zašto bi se vratio u klub u kojem navijači brutalno izvižde svog igrača nakon slabijih partija u prva 4 kola? Ili čiji navijači su na pomen da bi Sferopulos mogao da vrati Topića u tim po svim forumima (a čuo sam ih dosta i lično), ističu da je on klinac i da nije za "veliki" tim. Da su znali da prepoznaju, ne bi on ni otišao u Megu, pravo u ruke Miška proždirača igrača.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)