Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno do zadnjeg centa nek ti ispalte
nemoj im oprastati to je tvoje. sto obecavaju i potpisuju sto ne mogu ispuniti a hoce u evropu i aba ligu i na sve strane da igraju poletili.nisu mi ovi bolji nista od hadzije konakovica
Kako igrate ne treba vas ni placati
Nevjerovatno kako na aparatima drze nekad Europskog prvaka i klub koji su iz prosjeka digli Bosa Tanjenjevic i legendarni rahmet i pokoj dusi Mirza Delibasic...dok je Baja-Dodik od Medzu Opstinskog - ligasa, Potkozarja (Bosanski Aleksandrovac) napravio Igokeu, stabilnog ABA ligasa u Saraje lova ide za Crvene Tepih i slicno, da se Dino i raja imaju gdje reklamirati...SRAMOTA.
samo deri sale .ebo bjedare
TRAŽI SVOJE ZARADIO SI I TRAŽI ,NE OPRAŠTAJ LOPOVIMA ŠTO SU TVOJE PARE UZELI ....oni udaraju na emocije kako bi se oprostio dug ...... Nemoj biti budala svaki fening neka ti isplate !
majko mila, samo nam ovi fale... da blokiraju ceste i traže od države uvezivanje staža, plate, tople obroke...
Kako se mogi zaduzivat i obecavat stalno nesto nije mi jasno. Sad opet treba da svi placamo iz bugeta jer neko lovi u mutnom ili ima pretjerane ambicije.
E to se desava se nema vlastite skole..vec dovodis i Kuntu i Pantu ,prosjecne,i dajes im ugovore velike, a ne prozivodis novac ni na koji nacin...
Ko te hebe
nemojte mu nista platiti...srbin koji igra za bosnjake ne treba da bude placen....
Goran Perc predsjednik Bosne, covjece dragi...
Kako ovo ovako u ovoj košarci nekakvi dugovi se najbiju preko noći,kolike su to plate ovim košarkašima
Lud si sto si bilo sta oprastao. Dugovi se ne prastaju nikome.