Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako postoji dobar poraz, onda je to ovaj. Taman na vrijeme, da ne pomislimo da smo već šampioni, a dalju sdbinu ćemo svakako rješavati protiv Francuza u drugom krugu. I treba imati na umu da se radi o djeci od 16 godina, još će oni puno puta i pobijediti i izgubiti. Finci su sasvim zasluženo dobili, pročitali su nas 100 %. Zatvorili su nam unutrašnju igru, a mi nismo imali razrađene akcije sa vanjskih pozicija i onda smo samo srljali, srljali. Dobro je što se pokazalo da ova reprezentacija i pored Muse ima još jako dobrih igrača, jer bez Muse smo ih stizali i skoro stigli, trebaju i drugi dobiti samopouzdanje. Musa me malo razočarao, ne zato što ga nije išlo, to je normalno, nego zbog prepotentnog ponašanja i nepoštivanja trenera i sudija. Bez obzira kolika je zvijezda (a sigurno to jeste), treba i u utakmicama u kojima ga ne ide ostati veliki igrač, jer ono što je radio samo nam je odmoglo. Ali popraviće se i to, genijalan je on. Hajmo BiH!
jos juce je selektor ujebao stvar eksperimentisuci sa postavam kod vodstva od 33 razlike protiv Italije a danas se osjeti da padaju , mediji nabijaju priitisak a to su jos uvijek djeca samo naprijed
pa ne mogu da vjerujem da najbolji na cijelom dunjaluku izgubise i to od finske. ovo je fatamorgana
Veliko hvala Fincima.
Puši kurac papak lojavi!
Hbg, kud od Finaca!?