Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selektor se ne treba dokazivati u reprezentaciji već van nje, u reprezentaciju treba doći dokazan kako bi vodio dva NBA igrača !!
Za nadati se da u novoj garnituri, odnosno (disciplinskim) tijelima KSBiH neće više biti ljudi (iz kojekakvih vukojebina-prepoznaće se pomenute "face"), koji su tokom agresije na RBiH "herojski" uzeli učešća u napadima i pokušaju okupacije i glavnog grada (R)BiH. Lopta je okrugla, tako da ni stida niti srama kod tih "faca" nema niti će ga biti.
to, bukva, namlati ih ako ne slušaju