Hrvatski mediji o porazu od BiH
0
"Ugasite televizore, nemojte nas gledati"
Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivane, Mateo, Slavene, nemojte biti tuzni, pobjedila je ipak vaša domovina, vasa rodna gruda !!!
...nije sramota izgubiti od boljeg :)....
Da nasi kazu to isto poslije svakog poraza, ljubitelji sporta bi prodali televizore.
Dosta nas navija i za Hrvatsku kada Bosna ne igra. Drago mi je uvijek kad oni pobjede, samo ako nije protiv nas naravno, jer zelim da moja drzava pobjedi. Svugdje su susjedi btw najveci konkurenti, Holandija-Njemacka, Njemacka-FR, US-Canada, itd. Normalna psiholoska pojava.
Kakav otpad?! Samo su NAJBOLJE i NAJINTELIGENTNIJE uzimali za janicare! Ostali Balkanski otpad nije bio pozeljan. Zato vi nas mrzite, jer ste ljubomorni sto vas Turci napravise a ne priznase. Sooo sad. @lazni srblje To mi sve imamo, vi ste ti koje su Turci doveli u BiH. Vi ste okupanti i imigranti. Ni na desnoj ni na lijevoj strani, ne pripadate kome zelite pripadati, nemate drzavu, govorite Bosanskom varijantom Slavenskog jezika i koristite nasu gramatiku , da nije bilo VSK koji je uzeo nas jezik za primjer vi bi i danas govorili Crkvenoruskim i Bugarskim kao Timocani. Vi zivite na nasoj zemlji na koju ste dosli kao radnici za Begove i Age ili kao pomocnici Turske vojske....zalosno zalosno A jos zalosnije kako svaki dan smanjujete percentazu, prvo bilo 33, pa 24, pa 23, pa sad 22. Tjesite se tjesite.
zviz! dragi to ce uvijek biti to nikad na ovim prostorima prestalo tebi svaka cast vjeruj mi i ja sam kao neki \"musliman\" ko vecina ovih na baterija i ja sam vristao za dinamo i opet cu. A ovi sto uzdizu turke pusti se njih nismo mi bosanci takvi nije ovo muslimanska Bosna niti ce ikad biti ja musliman nikad to nebi volio niti cu ikad to dozvoliti.
Pa jest sramota izgubiti protiv Bosne jer su nas podcjenjivali i vrijeđali. Dođe cica na kolica, he.bala vas Makarska vaša i vaše he.bene kune. Nek se vidi ko je gazda!
koja kolicina mrznje se moze procitati ovdje to je neshvatljivo.....inace sam hrv iz zenice, grlo svoje sam poderao gledajuci bih repku i u ze i na gostovanjima,sinoc sam navijao za bih... uvjek kad hrvatska igra mi se smuci zivot, stvarno ne znam sto se beze lozite pa sjetite se index.hr kad smo igrali baraz, pozadina je bila sva u ljiljanima, euforija se mogla osjetiti i u hrv gradovima, prijatelji iz hr su mi slali poruke kako navijaju. nema ni potrebe sve to vise spominjati, sve to znate vi identitetom izkompleksirani misevi. dobili pa dobili, svaka cast, prcanje naravno, al brate ocemo uzet sad puske i na zagreb?!?!? mvj!
Kako nece izgubiti kada im je pola tima Bosanci katolicke vjeroispovjesti a ne hrvati. Ne moze se protiv svoje maticne zemlje, geni su to j.bes suplju o Nebeskom narodu. Nismo vlasi.
svaka cast na pobijedi ...
@bbbSB Djelujes uzbudjeno... :D
Jesu ovi Hrvati iskompleksirani... Pa izgubili, izgubili, nije kraj svijeta. Nego kompleks manje vrijednosti... Da su Amerika, Spanija ili Njemacka izgubile od nas sigurno nebi pizdili i plakali po medijima niti bi njihovi mediji davali zlobne komentare (HTV, dnevnik: Bosanci su iznenadili sami sebe...), vec bi sportski priznali poraz i cao. Ali kad si manji narod koga svako guzi, onda i ti moras naci nekoga jos manjega da lijecis komplekse na njemu.
Pljujete po Hrvatskoj,a da nema Hrvatske bili bi gladni,stoko jedna,svi za kruh zarađujete kod nas,puna su vas brodogradilišta i gradilišta,neka,neka,od sljedece godine vam je šengen,pa da vidimo kuda ćete onda sa svojim smrdljivim pasošem,eto vam onda braća srbi!
dobar komentar kaze ovako hrvati bosancima na eurosongu dali 7 a bosanci hrvatima na eurobasketu dali 12 pošteno nema šta
najbolji pobjeđuju
LAKO JE VAMA U BiH MUDROVATI, I SLADITI SE NEGATIVNIM KOMENTARIMA, KAD NEMATE NI POLJOPRIVREDU, NI BRODOGRADILIŠTA, NI TURIZAM, NITI BILO KAKAV OBLIK INDUSTRIJE (PRIVREDE). MI U HRVATSKOJ NEMAMO PUNO VREMENA KAO VI U BOSNI, DA MOŽEMO TAKO DUGO SJEDITI UZ RAČUNALO. TREBALI BI I VI VIŠE RADITI, A NE SAMO SJEDITI I SMIŠLJATI NEKE NEGATIVNE PROVOKACIJE. IPAK POZDRAV SVIM NARODIMA U BiH.
Da je bilo 2 razlike, rekao bih da je moza bilo slucajno ili sreca. Ali ono jucer je bila dominacija!!! Da smo bili jos rapolozeniji trebalo je biti +30 a ne +12. Pozdrav susjedi i spustite se konacno na zemlju. Ekipa vam je taraba. Ne zivi se od stare slave.