Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kojem kanalu ce biti prenos?
Moze li mi neko objasniti kako zavisi Litvanija od duela BiH-Latvija. Iz teksta se atice dojam da oni prolaze u svakom slucaju.
ajmo ljepotani
Sinovi Bosne igrajte za Siriju i sirijske sinove tj pobunjenike Allah vas nagradio
e nemaju djeca od 18 godina za kog drugog igrat nego za Sirijske pobunjenike
Bravo, debilu! Odraz inteligencije i pameti, svaka čast!
Da ovome dodamo da su od ex Yu ekipa Slovenci posljednji u svojoj grupi, da Srbi imaju male sanse da budu medju prve dvije ekipe u grupi i da Hrvati gube od Svedske 10 razlike na kraju trece cetvrtine i vrlo vjerovatno ce biti posljednji u svojoj grupi (ili u najboljem slucaju treci, ako dobiju Svede). Realne sanse za prolazak medju 8 ekipa u Evropi ima samo BiH.
Hajmo zmajevi,uljepsajte nam dan....
Bravo Bosanci i Hercegovci..
Igrajte za Siriju !!!
Samo jako Zmajići!