Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baho je fokusiran na region i to.je odlicno, ipak.je Toni igrac iz nase mladosti i perioda zajednicke drzave,
Fokusiran je on na pare
Baho Krme Debelo Koliko smo mi bolesna i blentava nacija kad snimamo Filmove o Ljudima koji nemaju veze sa ovom drzavom i koje ona stvar boli za ovu drzavu Ali bahi uljupu nikad dosta !
Toni je jedan od najvećih košarkaša ikada i zato nemoj pričati gluposti, već ušuti.
Kakve veze ima sa BIH taj isti Toni
Pišete o promociji filma o HRVATSKOM kosarkasku. U isto vrijeme igra se memorijalni turnir u čast NAJVEĆEG bh. sportiste svih vremena Mirze Delibasica, i ne napisete ni slovo o tom dogadjaju. Na turniru ucestvuju respektabilne ekipe i naša BOSNA. Plaćenici
Koga je ovaj put Baho ojadio za pare. Opa gomila sponzora iza ledja. Kako lik to uspjeva nije mi jasno.