Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba opet napomenuti da je Žarko Varajić na finalnoj utakmici postigao 47 poena, što je i danas rekord. A nije bilo trica. Ne treba govoriti o Delibašiću, Radovanoviću, ali Benaček je bio također sjajan igrač, kojeg malo ko spominje danas. Čudo je to bilo, čudo.
Opasno'' je to kad urednik fotografije isjeca Ž.V. sa fotografije. Dosta što mnogi smatraju da je sam Mirza pobijedio Injis-Vareze. Pozdrav administratoru koji briše moj post.
I tako mi sjebamo smo Jugu da "bolje zivimo svi" sad imamo po 10 klubova u Euroligi razvaljuju, ee sta nam uradi grupica penzionera u crno na sve zavila.
@heatovac.heatovski ko nas bre zavadi
kapa gore za projekat. Bio sam dijete u ta vremena ali se sjećam te košarke iz 70-ih i 80-ih godina. To su bila vremena i kakvi se sportisti iznjedriše
Mirzolini, ja bih ti vjerovao al' da ti je nick Mirzolini-Žarkolini.
''Opasno'' je to kad urednik fotografije isjeca Ž.V. sa fotografije. Dosta što mnogi smatraju da je sam Mirza pobijedio Injis-Vareze.
Umjesto toga apelirajmo svi zajedno da se pomogne RK Bosna uz uslov da Konakovic ne smije prici blizu Skenderije