Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo od Banja Luke. Bosna je rasadnik talenata. Nadati se da će što više djevojčica početi trenirati košarku nakon ovog prvenstva. Bolje nego odlaska u nargila barove svakako.
@Ponosn1Bosnjan1n Ne, nego slave uspjeh Banjalucanki. Ne trazi problem tamo gdje ga nema. :)
Samo bahlijetine ce ovo svariti. Na zalost ima ih ko mrava.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bosnjo,Bosnjo ,neki dan ste se udarali u prsa kako je BiH ostvarila rezultat-sta ste ocekivali da se kosarkasice odreknu srpstva,pa nisu to podguzne muhe ko zlotni ljiljan Sejdo
Ove djevojke su vecinom neafirmisane. I islamizovani Srbi ih koriste da sire neko Bosanstvo, dok njima obecavaju neku materijalnu pomoc, koju vjerovatno nece dobiti, ili ce dobiti nesto sitno. Ali ni to ih nece pokolebati, da znaju ko su i sto su, za razliku od onih, koji su isto to bili, a sad lutaju i izmisljaju ime svakih 50 godina.
Ko je Zlatni Ljiljan,a ko poghuzna...to rezolucija EU prije koji dan reče
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bila zastava RS-a, OK, poštujem. Bila zastava Srbije, nije baš OK, diskutabilno, ali eto, neka bude. Nije bila zastava BiH - neshvatljivo i tendenciozno.
Apsolutno te razumijem. Ali evo iskreno, ja nikakvu emociju prema zastavi BiH ne osjecam trenutno. I sta da radim. Ne mogu na silu nesto voljeti. Mislim da je preduslov da se to promijeni da jednostavno prestanemo da se mrzimo, ali ni to ne moze na silu. Lijep korak su napravi gradonacelnici Banje Luke i Sarajeva ali je i to dozivelo velike osude. Srdacan pozdrav iz Banje Luke. Sve najbolje vam od srca zelim.
Pa super je ovo, dočekali su reprezentaciju BiH i svoju sugrađanku koja je osovojila zlato.
Nikad i nikad nece biti srece u drzavi u kojoj zivis sa Srbima .BiH se mora podijeti po principu koliko naroda toliko teritorije i da se zauvijek izbjegnu ova shranja koja gledamo svaki dan a koju cemo gledati i dalje ...40 % BIH i svoj na svome bez uplitanja srpskih plemena
Doček sportašicama iz Banja Luke. Nista vise, nista manje, ne treba u svakom potezu neko prikriveno zlo traziti.
lep docek za nase srpkinje.i da je ostala krnja sfrj bili bi vele sila u svim ekipnim i mnogom pojedinacnim sportovima ali nije jel je mrtvi aljija uveo bh u gradjanski rat.ovako muslimani padaju u trans kad im kosarkaska reprezentacija osvoji 5 mesto.za srb je osvajanje 5 mesta u bilo kom uzrastu neuspeh.ahh jednog dana ce se ujediniti srb i RS to bi bila sportska i u svakom pogledu napredna i ne tako mala drzava
Ne proslavlja se uspjeh BH reprezentacije sa bojama zastava Srbije i entiteta RS.
Baš zalosno šta nam se svima desava. Zasto ne pozovu jednostavno citavu reprezentaciju. Ovo djeljenje je zlo i unistavanje dostojanstva.
Mile duboko si nas razočarao, kakav doček za one koji igraju za bh. To se nama Hrvatima ne može dogoditi, mi takve ignoriramo i jednostavno isključimo iz društva.
Imal dje zastave BiH?
ima. u trokutu SA-ZE-TZ
Biće vama Mars preko Drine a ne Mars na Drinu.
Ee stvarno, jel neko cuo za neki jos grad na Eurobasketu?? Pitam, gledo jesam, al izgleda nista cuo nisam...
"Cijela Evropa je čula za naš grad..." Valjda cijela Evropa je čula za BiH jer su igrale ispred države a ne grada ili kluba😉😉😉😉
Docek za kosarkasice iz druge drzave! Ovo nema nigdje na svijetu! Sutra ce ih tako docekati i u toj istoj Banjoj Luci, i kad pobijede BiH.
e cujjjj kakve Srbija ima veze sa Banja Lukom onda bi i nase kosarkasice trebale imati i docek u Beogradu cestitke svakako Srbkinjama na tituli ali ovo je Bosna nikad Srbija kako su mislili vase prađedovi da će da bude
Je l' ostala koja da je mi dočekamo?