Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba Nurkicu, živni malo, pratio sam utakmicu, potpuno nezaintersovano igra, kao da je proveo 20 sezona u NBA, pa sad na zalasku karijere, igra onako, da vrijeme potroši.
Problem Denvera je što ima previše igrača koji ne spadaju u grupu prosječnih igrača niti u grupu allstar igrača ( Čendler, Barton, Jokić, Galinari, Farid) a Nurkić je nevjerovatan potencijal koji može doći do izražaja samo ako bude igrao redovno. Rješenje je da se riješe svih osim Jokića ili Nurkića i da upare jednog od ove dvojice sa allstar igračem. Ukoliko ne bude trejda bit će haos u svlačionici Denvera poslije februara...
Jokic je igrac oko kojeg se gradi fransiza, i bit ce all-star, svidjalo nam se ili ne, momak je za klasu bolji od Nurkica. Jusuf moze prihvatit da bude rezerva i zagrist da pokaze da i on vrijedi, al kako se ponasa nece sebi pomoc nimalo. Ne da mu ego da se spusti na zemlju i radi, ne moze da proguta sav taj hype oko Jokica, vidi se na njemu...
@GGGolovkin Nije toliko bolji od Nurkića, hajde da pogledamo kod kojeg igrača ima više prostora za napredak. Nurkić može biti daleko bolji nego što je trenutno, ima toliko stavki u njegovoj igri koje se mogu doraditi, dok kod Jokića to nije slučaj, mislim da je Jokić blizu svog limita. Nurkić je bolji u odbrani i klasični je centar koji se može nositi sa bilo kojim teškašom u NBA, dok Jokić svojim igrom više podsjeća na četvorku..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
bravo majstoreee 🏀🏀🏀
odlicno,sljedeci put mozda bude i 4