Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voli Hamdu bez obzira što se zove Hamdo?! Ovim si sve rekao, nacionalisto!!
@ReinaR Ima li sfera drustva u kojoj srbi ne prave probleme?
Ima, imaju najbolju mladu matežatičarku na svetu, ali klix budjavi o tome ne ume da izvesti, on gleda samo kako da još više zavadi narod
Bajiću slučajno poznajem Čolana i ne vjerujem da ti je nešto tako rekao jer on prije svega nije glup lik. To što govoriš da ti je Hamdo drag bez obzira što je Hamdo zapravo govori da di nacionalista s dna kace. Meni je neko drag što mi je drag i tačka. Dosta više sile. Ja sam zbog takvih protuha kao što si ti prestao suditi još prije 20 godina.
Ovakav autoritet u pismu nema ni sa svojim igracima!!! 😂😂😂
Ja bi stavio Mileta u 0rvu petorku.
Haha pisem ja otkad Srbi su se digli i rade sta hoce a mi samo se ismijavamo zasto sutiti i dokle
Nisam nacionalista al u zadnje vrijeme sam fkt poceo mrziti komsije ove bgmi , previse su se razmahali ... bas previse
Bosnjak pravoslavac od Bugojna predsjednik Srbije u Turskoj Merhaba Asker
Moj Bajicu kome se ti pravdas. Pa pored ovako dobrih reci upucene Bosnjacima da bi da zivot za njih i da imas one koji bi to ucinili za tebe, ovde te napadnu svi Bosnjaci samo zato sto si napao nekog ko se zove.Amer, ne bitno je da li sti u pravu ili Amer. Pokazuju na svakom mestu i svaki put svoju iskonsku mrznju prema Srbima da se to jedino moze defnisati kroz naucnu disciplinu kao sto je psihopatologija.
Dobro meni je jasno kao onog dana kada je Gavrilo pucao na Ferdinanda, kada su ti isti muslimani povesali 200 Srba u gradu Sarajevu, polupali sve srpske prodavnice i radnje, skoro sve kuce prevrnuli samo da bi dokazali lojalnost svom gospodaru Austrougarskoj i svaki put stali na stranu onih koji su bili protiv Srba.
Kompromisom i dogovorm rijesiti slucaj...brez dogovora svi gube. Za ilustraciju Cedevita-Olimpija neigra u Slovenskom takmicenju. Za dobrobit i kvalitet lige, svim pravim ljubiteljima kosarke je u interesu da trenutno najbolji BiH kosarkaski tim nastupa i takmici se.
Izašli sa plakatom na parket, 9.januara, koji je dan početka agresije i genocida, kojeg je Sud BiH proglasio neustavnim i to na međunarodnu utakmicu i pričaju o nacionalizmu. Izjave u rangu Arkanovih, kad je klao po Bijeljini i pričao da brani Srbe od Alijinih funta, funta, fundamentalaca..
Mislim da uopste nije politka niti nacionalizam problem, nego oni misle da je to dvoje problem, i misle da mogu da rade sta hoce. E ne moze, posto je kod nas sve bazirano na rotaciji a dok je Amer tu imas da slusas sta ti se kaze. A ako nece izbacit iz lige totalno pa nek igra sa lokalnim seljanima.
Ne znam ovoga Bajica ali znam Colana i znam da je totalni arogantni i nesposobni kreten....pa vjerujem da je Bajic 100% u pravu...
Kako ces jarane stici obavljati sve te funkcije..daj Bize..
Joj ovog papandopulosa.kako mu je Igor i Mile prediku odrzao,sta treba reci..
Sta ti garavi hoces,razguli u Anadoliju
Bosna kao i Jugoslavija sve pogodnosti srbima i hrvatima