Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi Musa imao nastup kada više nije ni na zvaničnom spisku ekipe, nego igra za b ekipu niže razrednoj lizi. I teško da će nastupiti uskoro.
NBA G je dno dna od kosarkaske lige, zaradjuje se 35.000 dolara bruto po sezoni (20-25.000 dolara neto, dakle oko 20.000 evra neto) kudikamo su vece plate u ABA Ligi (Crvena Zvezda placa kosarkase 100-500.000 evra neto po sezoni) a o Evroligaskim klubovima da i ne govorimo. Bolje je Musi da dodje da igra u Evropi nego da propada