Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove djevojke zaslužuju veliki doček.☝️☝️☝️A mislim da će daleko dogurat na ovom EURO BASKETU.Samo naprijed djevojke.👏👏👏🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
bas tako.zmajice uz vas smo svi🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦jest lijepa ova nasa sa prve slike,ma sve su lijepe bosanke djevojke🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤
Treba uzet medalju pa docek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav povratak u igru, bravo!
Lijepo vas je vidjeti u tim plavim dresovima ... kako jednu po jednu ekipu izbacivate sa terena...
Velika pobjeda naših zmajica! Čak je vidite apsurda naš predsjednik BiH Dodik navijao za BiH! (Poznato je da on navija za BiH jedino kad igraju protiv Turske). Valjda zato što voli Tursku i Turke pa tako često ode kod svog prijatelja Erdogana i kaže počasnoj gardi merhaba asker!
Bravooo cureeee
unbelievable 👊
Gustooooooo,al na kraju sreca prati hrabre,trener Tito,Bog,kao da im je u centralnom nervnom sistemu prepojio čipove i uspio nemoguce,sretno dalje
BRAVO CUREEEE 🔥🔥🔥
Krajjjj bravoooo cure
koliko u košarci traju tri minute jbt
Dobro su se izvukle. Vidjelo se ovo i protiv Belgije. Sve u redu, dok ide šut, a kad šut stane, nema plana B. Ne znam jesu li i jedan koš dale iz polaganja.
što bi Sejo rekao ČUDO NEVIĐENO
jones...nasa legenda
Jel Šnjoka navija za Tursku ili za svoju domovinu?
JONES VECI PATRIOTA OD POLA NASIH ZVIJEZDICA
Bravo cure, sad lagano ovo privesti kraju u našu korist. BrAVOOO