Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi igraju nesto oko nas, jedino mi gledamo u prazan prostor i sve kritikujemo
Srbija ce izgubiti uz bozju pomoc👎
koji si ti teletabis hahaha
Najveći BIH sportski rezultat, Mirza Džomba osvojio olimpijadu u rukometu sa Hrvatskom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je Luka igrao timski i za tim imali bi sanse, ovako samo za sebe. Ne mogu razumjeti da mu niko ne smije nista reci od koleg ?? Halo bolan nemora sve preko tebe i citavu utakmicu, pa to niko nemoze izdrati fizicki. Ista prica i u Dallasu !!
Sudije katastrofa na ovom SP!!
i to je to. 2. teh. za luku. pretjerao je bas.
SIJANADA OSVAJA
Izdrži Doncicu bahati vepru
drago mi je da Sloveniji ide dobro, ali ovaj Doncic zivi od faulova i sudijske naklonosti. Dallas Mavericks je pravi tim za njega, jer je vlasnik napravio taj tim na mnogobrojnim zalbama i sporovima sa sudijskom organizacijom u NBA. Mark Cuban placa Donciceve kazne koje dobije zbog konstantnih zlostavljanja sudija i zahtijevanja posebnog tretmana.
Doncic igracina. Nadam se finalu Slovenije.
Kad Slovencima stane sut za 3, tad ce krenuti i pad.
Gremooooo Slovenciii !!! 🇸🇮🇸🇮
slovenci gube trecu cetvtinu. puno vise se trose od kanade a doncic je vec 'zakuhao' sa sudijama nervoza ce ga potipiti.
kazem vam, slovenija pada u trecoj cetvrtini. nemaju vise snage. nije mi drago ali to je to.
Duel ko je veci shrbin
Kanda jaca.
Bice zanimljiva tekma