Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko visoko leti, nisko pada! Pa i onaj degen od trenera Bajramovic bi nasao bolju taktiku :):):) SRAMOTA!
pa bolje da su nas juniore poslali. mi bi bolje prosli.
A jebiga, U Hrvatskoj se za sport izdvaja para ko mi sto izdvajamo za auto-put. I nije sad fol kriviti upravu kluba, cinjenica je da se kod nas za sport izdvaja nista, a nekada ni toliko. I sta onda da ocekujemo, super je pa su izgubili samo sa 40 razlike, jer sto godine budu vise prolazile, toliko cemo vise gubiti... I to je to!
Poraz je ocekivan. Ocekivao sam da ce nas oderati sa 30 razlike sigurno. Nije ovo nsita ofirno Gecevski je igrac za Zimica koji nema sanse da mu parira. Vise mi je zao poraza protiv Hemofarma gdje su nas sudije zakinule
Jeste, Zadar veliki klub s tradicijom i sada imaju odličnu ekipu,ali??? izgubiti sa 44 koša razlike to je zaista previše,sramota!!!!!
Bosna=Truba:D
U Zadru su i puno, puno veći padali. A otkako su dobili novu dvoranu ne znaju za poraz
Pusili su oni i od Slobode za toliko prije 10ak godina
Bolje im je nek se ispisu iz svih takmicenja, kako kosarka tako i fudbal!!!
NIKAD BOSNA u historiji kluba nije veću blamažu doživjela. Zapitajte se dokle ste je doveli. Djubradi svjetska.
SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA
nije previse, nego sramota :(
U zadru dosad nijedna pobjeda, al 40ak razlike malo je previse studenti moji!