Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno,ovdje je neko lud,momak poceo pricati,pa zna li iko ziv sta mu je bilo,sto ne kaze je li pretucen,ili je pao,i ovaj drug njegov,govori sta je rekao,pobjeda,pa je li rekao sta mu je bilo,ili krijete,nemojte vise pisati o momku,dok ne kazete istinu,raja ceka istinu ,da se podignemo zbog toga,a vi izgleda lazete.
Ti da se podignes i takvi kao ti? Pa vama 30 godina lome kicmu i kao vi bi se sad podignuli hahaha azur je rekao sve kome je jedino trebao, tuziocu, policiji, itd, “raji” ne treba i nece nista reci jer vas ustvari nije briga za azura, vama je bitna informacija da je mozete prepricavati po kafama i nargila i zaboraviti je nakon 4 dana…
Dok ga klix žali po Krajini se priča potpuno druga priča.
Pretučenog? U službenom zapisniku stoji da momak nema niti jedne jedine modrice na tijelu, pobogu, pa imajte barem nekada zrno časti i nemojte lagati, vi ubijate ovaj narod najviše, ni jedan političar, kako vas baš ničega nije stid, takvi kao vi su i stvorili slučaj Memić, obraza bez.
Ovdje se narod izgleda okuplja na protestima jer mu to Klixevi i Avazi kažu, a ako Klix i Face TV kažu da je "brutalno pretučen" onda nema veze što to ne odgovara nalazu doktora i vještaka koji su ustanovili da nema ni jednu modricu na tijelu, idemo svi na proteste kao i za Memića i Ljubu Seferovića.. Ovo društvo je doseglo samo dno, ovdje nema inteligentnog života.
Hoce li tuzilastvo pozvati novinara klix-a da ga saslusa na okolnosti saznanja da je Azur pretucen? I ako po zkp-u fbih novinar nije duzan otkrivati svoje izvore, ipak je ljudski skloniti pocinioce sa ulice. Samo je pitanje je li bitniji naslov ili zivot
Apsolutno se slažem, a zatim novinaru dati imunitet da svjedoci na okolnosti prikupljenih saznanja vezano za povrede koje je zadobio osteceni…
Novinari i analitičari u ovoj državi izgleda nemaju nikakvu vrstu odgovornosti, mogu da pišu proizvoljno, rade šta god žele, lažu, podmeću, spinuju i na kraju ćemo uvijek gledati nekakve Borke Rudić i Vildane Smailbegović kako ih brane jer lažu, dosegli smo samo dno.
Uhapsite te govnare i dajte ih nama da se igramo malo...Podrska od Zeljinog navijaca za Azura...Izdrzi momcino...
Da se vi igrate? Hahahaha pa vas 30 godina tuku i lome vam kicmu i kao vi bi se igrali… hahahaha pa majku ti
Znate li vi šta je slomljena kičma? A znate li šta je slomljen pršljen? Razlika je ogromna. Zašto ove dezinformacije? Po ovome ispada da nikad čovjek hodati nece. Znate li vi šta jer pršljen? Znate li vi šta je kičma?
Zašto dezinformacije? Pa momku je slomljena kičma
Hajd šta pametuješ, jel ti možda sin upetljan u pokušaj ubistva Azura?
🙏 Brz oporavak majstore
Da li će ikada Klix prestati sufinansirati bulevara da im povećavaju gledanost i zašto ne
Istinita propaganda bi bilo da podsjetiš koliko je izvanrednih slučajeva silovanja i zlostavljanja u Srbiji statistički mnogo više nego u BiH dovelo do usvajanja Tijaninog zakona, ali iz nekog razloga ti ne govoriš o tome🤔