Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takve stvari se ne trebaju ni podsjecati.to svi moramo znati.mirza hvala ti !
Mirza Delibašić forever
Kralj... Legenda.... nedo dragi Bog da Kindje moze ustat da vidi sta rade savezi od kosarke u BiH.
Znaci frajko davao instrukcije svaki put kada bi izasao na teren, najbolji kosarkas definitivno. RIP care!
Tuga sta uradise izrodi od simbola sporta ovvoga grada ,onakav klub na kakve grane dovedose hostapleri kriminalci ,ono sto su pokrali aBd.lijecili se od tih para ,papci zajedno sa sarajevskim profiterima su unistili ovaj grad ,na kraju dino konakovicu sjetim ti se mame za ono sto si uradio ovome klubom ,zaboravi nihada,ako ima Boga stici ce vas .
šteta i slavna BOSNA je propala, sad dodikove ekipe i lijanovićeve uzimaju trofeje
Politika je kurva.
Sramota je na sta je kosarka spala u glavnom gradu BiH. Nekada (ne tako davno) se dvorana punila do vrha, trazila se karta vise, skidale glave velikanima balkanskih prostora, spektakl za citavu porodicu .. a sad puko sjecanje.
Zahvalit se Imamovicu i ekipi koji sada mogu bezbrizno posvetiti vrijeme pravljenju kojekakvih sokova i ostalog, za lijeka im trebalo