Dobra partija bh. reprezentativca
0
Teletoviću pet poena u porazu Netsa od Grizzliesa
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da je Mirza ali nasi mediji moraju biti realniji....
bio je odlican u odbrani tako su napisali na sportsport.ba za to je dobra partija
Mirza bjezi iz tog zabarskog kluba, vidis da samo gube
pa ako je neko igrao zadnju četvrtinu i kad se utakmica lomila, znači da je bio najbolji na toj poziciji, to što je dao samo 5 poena ne znači da je igrao loše košarka nisu samo poeni, ima tu još stvari kao odbrana npr
ovi su realni,sta bi reko za sportsport.ba tamo naslov sjajna partija Teletovica.ja kad sam vidio naslov konto da je imo triple double.
strasan clanak ste objavili.. Ovo sam ja znao i bez vas, mogli ste malo "dublje" ici i pretrazivati
pa kako moze dobra partija biti sa 5 poena i 2 skoka wtf?????????? il je po klixovim standdardima dobra partija cim frajer udje u igru , a tek josh ako zabiljezi koji poen il skok! Strasno!!