Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ikada pisati u pobjedi phoenixa pa sta oni rade koji djavo
Prava si teletina, vjerojatno slijedi ozljeda kad bude neko nacionalno okupljanje
Ne kontam. Bilo 32-34 pa 20 razlike odjednom gube.
Bravo kapitenu,svaka cas.Da je od početka imao ovakvu minutazu,imao bi duplo veći prosjek.
Samo nabijaj statistiku kralju, bit ce valjda neki fin trade.Sunsi su se svakako raspali
Ne kontam zasto ali ovi pobjede samo ako Mirza lose odigra
zato sto ga ubace treneri kad je vec uglavnom izgubljena utakmica, odigra nesto tamo u drugoj cetvrtini, a ako ne ubaci prva 2 suta vade ga iz igre, pa onda poslije ako gube sa 20+ razlike ubaci ga ko eto igraj nabijaj minutazu, a vazno je da su gurali brandona knighta koji po utakmici izgubi 5+ lopti i to srljanjem sam na kos 3 napada zaredom i sl.
@samog... aha ;) Ne pratim NBA samo ovako procitam i vidim ovi pobjede on dao par koseva, ovi izgube on se nasutao pravo.
Bravo Mirza legendo!!! Samo ganjaj NBA! Ovamo te svakako ne vole maloumnici koje pamćenje ne služi duže od tri dana. Samo naprijed!!
sa parking ih Mirza