Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SERI GA KAD NE IGRA ZA BIH
Nije mi jasan ovaj novinar N.N. (Niko Neznanovic). "Trice s parkinga"?! Pa sve trojke su bile na pola metra od linije za 3 poena!? Mislim da Mirza nije zasluzio da mu se N.N. toliko uvlaci u paksu. Pustite covjeka da igra i zaradjuje svoj kruh u Americi. Neki novinari stvarno nemaju granice u uvlacenju u pasku.
Da znas engleski cuo bi amerikance kako isto komentarisu
To lave! Ne zalim ni malo sto sam pogledala prethodne 3 večeri utakmice.Vidi se da raste forma, nema vise one tromosti, čak je i odbrana solidna!
jbga jadan Teletović uvijek najbolje igra kad je najuzaludnije, i kad Sunsi svejedno izgube
bravo majstore
Gdje su sad komentari da se nije navikao govnari
korisnik gledo sam ja utakmicu i jest mirza imo par izgubljenih lopti al u poredenju sa knightovim forsiranjem to je nista tako da ne seri lik ih je izvadio u zadnjoj cetvrtini i donio im prosduzetke Po meni je trebao vise igrat
Naravno da sam gledao a ti ocigledno blage veze o kosarci nemas,ne znas ni sta je izgubljena lopta,imao je dvije tokom meca jednu u prvom poluvremenu drugu 4 minute prije kraja utakmice sto ti pise i u zvanicnoj statustici.,u zadnjem napadu je pas isao 3 sekunde sto se moralo presjec i to definitivno nije njegova greska nego greska bledsoa.druze otidji ti u svoj grad ne znam iz kojeg si pa barem pogledaj koju uzivo utakmicu ove nase jadne lige
Samo naprijed Mirza , kad se uzme u obzir da ti je malo prije život visio o koncu ti igraš odlično
sad ce te izvrjedjat oni mamlazi sto svrsavaju na upoznavanje grada...
mah , to ti je klasični Bošnjo . čitav život mu valjaj i onda jednom nemoj , ko da mu nikad ni nisi valjo
drama je odigrao al mi nije jasno kako izgubise kad su onoliko vodili.
Pazi obo korisnicki nalog. Alo bude mirza i nadalje dobijao minutazu i davao poene tnaci da je trener zadovoljan a sva rasprava ovdje je uzaludna i bitni su na kraju poeni.
Kad ga krene nezaustavljiv je. Ali ovaj NBA se bas srozao, pa odbrane nema uopste, nema akcija. Napadi traju desetak sekundi nema cekanja kraj napada i samo forsiranje suteva. Svaki tim ima zvezdu koju forsiraju do iznemoglosti.
Jer im te zbijezde prodavaju ulaznice. Dresove. Tene. Itd itd.
Cirkus, lepo se vidi da svake godine se pretvara u sve veci cirkus. Do duse ima par ekipa koji gaji pravu kosarku poput, GS,SAS...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)