Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane ganjaj prosjek jer ameri na kraju samo statistiku i naravno odbranu gledaju:)sretno MT33!
Mogli ste napisati da je Mirza imao duel sa Kevinom Lovom i da je zavrsio sa 4 šava na licu. Sretno MIrza da se sto prije oporavis!!
Da! Povrijedio je kuk/leđa malo prije reza na licu. Kazu da je ta povreda lakše prirode i da za par sedmica ne bi trebao ni osjetiti. Mada postoji šansa da će bit spreman za Chicago, još uvijek je pod upitnikom. Gledajući 11 poena na papiru ne čini se loše, ali protiv Clevelanda ga je baš neki maler strefio, što provrede, što sa trojke.
vise nije stvar kolko postize poena MT 33 je puno napredovao u igri u odnosu na proslu sezonu puno je slobodniji sa loptom i pojacao je u igru u odbrani ako bude u formi na eurbasketu uz sadasnju petorku bosne mislim da ima razloga za optimizam
ide na ulaze dodaje neke lude pasove vise je pokretan ide na kontakt to mi se svidja
MT 33 ponos cijele drzave!
U zadnjim sekundama videa se lijepo vidi da ode u svlačionicu da gleda izvlačenje grupa za Eurobasket 2015.
Mirza kada je izašao Netsi se raspali
Ulica Mirze Teletovića! Mislim da je zaslužio što jest jest.