Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjace od svega, krenu na Mirzu i onda se osvrce oko sebe, gleda ko ce ga pridrzat', na fazon "Drzite me da ga ne ubijem", haha Lebron pizda
hajd ne serite pa pojeo bi ga crnjo...vidi kod mirze osmijeha na kraju kad je shvatio da ce ostati ziv...
@Finci i Sejdic I Chisora je krenuo na Klicka,a ovaj mu se samo smijao,pa mu poslije ocitao lekciju. To je odlika pravih sportasa.Mirza je vec dokazao da je izuzetno pametan i da ono sto je po meni najvaznije ima kucni odgoj. Samo sto vi mislite o tome ko je jaci ko je jaci.Ovaj bi ga ubio ovo ono. Ponasate se kao djeca,a mozda i jesi.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
"Nisi trebao onako reagovati..", glasi prevod na engleski jezik. Na bosanskom jeziku to zvuči ovako:"Mogao si po p...i dobit!"
Upravo tako :)
TELETOVIĆ NAJBOLJI NAŠ SPORTISTA ZA MENE APSOULUTNO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
TUČA U TURSKOM PARLAMENTU: http://www.youtube.com/watch?v=TtjGxmFu97k
Đesi Mirza silo svjetska Crnčuge će jesti pijeska, Tuzlanski kanton je uz tebe!
Ciro Blazevic novi trener Slobode!! Oooooo oooooo yebem te Saraj'vooooo
HAHAHAHAHA BOLESTAN SI
Glupost je mislit da je Teletović jači od Lebrona i to samo naše budale mogu odvalit. Sva gluma Lebronova je bila iz razloga da Teletović dobije nesportsku, a ovi 2 slobodna + loptu koja bi bez toga bila za Brooklyn. Što se i desilo. Sudije miševi su trebali i Lebronu opalit tehničku ali nisu. Suđenje u cjelini je bilo užasno.
Bosnjo ga smoto ko burek.
O cemu vi govorite? Izgleda da se Teletovic prepao kad je Lebron kreno prema njemu, a prije toga je napravio nesportski faul. Onako objektivno, meni situacija ostavlja takav dojam. I sad zato sto je naš treba da okrenemo priču naopako jel? Jadno je takvo razmisljanje, odlika malih...
umjesto da bude faul na kirilenku, mirza ga ukaki do dna, donije Majami i faul i loptu i inicijativu. Zato sjediš na klupi !!!!!!!!!!!!
Nikad, al nikad Leboron nece biti kosarkaska velicina kao Kobe.
A o MJ 23 da ne govorimo... LBJ je ***,kad gubi nemoze sportski podnjeti to...
Bravo Mirza. Super reakcija! Sve dok te ne dira pusti ga nek se prsi kolko hoce, a ako te pipne z.ebi i NBA onda, vadi mu oci ako stignes!
Mirza kren*o na Kinga! Trebalo je imati .... za ovo.
http://www.youtube.com/watch?v=T7FIrq2Sa9c E ovo je vec ril - dil :D
KLADITE SE I NIKAKO NE MOŽETE U PLUS? EVO NEKOLIKO SAVJETA OD MENE. Igram nogometne utakmice i to singlove (to mi je glavna igra na temelju koje vodim stranicu). Svi moji suradnici imaju moju potpunu pažnju i moja odgovornost prema njima je ta da svakodnevno pratim javne stranice, zatvorene i privatne forume, razne alate i stranice koje pomažu pri klađenju te izabirem najsigurniju utakmicu koju taj dan nađem. Nema dojava ali ima jakih informacija do kojih ne može svatko. I sam osobno sam veliki nogometni stručnjak pa znam odabrati i gledati ono najbitnije što se nogometa tiče. Neke stranice koje pratim moram plaćati jer se ne može svugdje imati besplatan pristup utakmicama. Prolaznost i zarada su na visokoj razini što vam objašnjava tekst i statistika na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
crncuga mamu mu ***
vodi ih kuci pa seri s njima skupa
hadzila *** ti sve po spisku seljacino *** ti crnac mamu a ja sam crnac i reci materi nek se obrije sljedeci put sjedi 1 mrsssssss
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj lebro samo smije na slabije,a kad mu je dosao bio james harden ubio je hljeb u njemu nije mu ni poslje toga prigovorio,istina je teletovic je napravio faul i povukao se a james je ispao budala sto je htjeo da napravi sukob,mislim faul je priznaj od sukoba nista nemas.
Telefonic je uvijek bio grub