Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaslužen odmor za velikog kapitena. uživaj, majstore:)
Ako bude teško on će pogoditi i iz Jablanice, nije to njemu problem
Zaslužio si, legendo!
ko da je to neki igrac...
Ode Mirza kefati medvjede i to golim rukama...
Zaslužen odmor !
meni je njega žao
Nema više kafana i kafića hehe
Nadamo se da nisu neki ozbiljni problemi, MT 33 je dovoljno uradio u ova tri meca sad nek se odmori i lagane pripreme za pocetak nove NBA sezone!
NEMA POTREBE...............
Ja mislim da nije istina da su se 9 puta zaredom kavlifikovali na EP. Mislim da su odmarali jedno.
budale ne znaju sta pisu , propustili smo euro 07 i euro 09 , ovo jeste deveti put ukupno da smo se kvalifikovali ali nije zaredom
Pa da, znam da smo propusti a koliko nisamo siguran. Mislim jednom kad smo propustila da je Velika Britanija bila sa nama u grupi.
`Već smo napravili ono što se od nas očekivalo, a to je plasman na Eurobasket, kojem se itekako radujem, s obzirom na to da vjerujem kako je došlo vrijeme da se napokon plasiramo u drugi krug. Po znanju i kvalitetu, tu nam je i mjesto", riječi su Teletovića` realno,po znanju i kvalitetu nije vam mesto na eurobasketu al ajd sad..a drugi krug ce da bude kao potemkinova sela
Po tvom su Island i Velika Britanija po znanju i kvalitetu ispred nas?? Tebi je mjesto na psihijatriji!
@vezirac@ Ma pusti ovog vidiš da je iskompleksirana budala!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
odmori majstore trebaces nam .....
MIR ZA BOSNA
STA JE SA NURKIĆEM??????????????????
GIGANTE!!!!