Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dobra sezona za Mirzu,i puno drukčije je igrao nego proteklih godina,nije se samo fokusirao na trice,puno više ulazi pod kos,a preko 40% ima za tri poena što je odlicno. Izgleda da ga je povreda clanka malo izbacila iz ritma,ali sve u svemu pola sezone je odigrao odlicno,i dobro će mu doći malo odmora nakon ove sedmice. Što se tiče trica pa najbolji je u tome,i treba da ih puca,nema boljeg tricasa sa klupe u NBA ove sezone,a kada se sve pogleda,ovo je odlična sezona za njega,Mirza je davno prevazisao europu,i njegovo mjesto je u NBA,ali mi trebamo da podrzavamo naše igrace,ipak je on toliko dao za našu drzavu,cijelog života igrao za repku,to što nije jednom odigrao ništa ne predstavlja, kada se bolje skonta morao je preskočiti europsko prvenstvo... Ljudi ne trebaju zaboravljati naše igrače i šta su sve uradili za nas, a ne suditi im sto npr. ako jednu sezonu preskoce i ne odigraju za našu drzavu,ipak Mirza od 17 godine igra za seniore.
Sve što sam htio reći napisano je gore. Dajmo malo podrške, najlakše je pljuvati. Mirza se za sve u životu sam izborio. Otišao u Španiju, izborio se za status, prvi strijelac Eurolige. Otišao u NBA, stalno se bori i trudi. Ako neko misli da su ga u NBA dočekali raširenih ruku, neka proba sam. Usput nam je još podario fantastične partije za reprezentaciju, pa šta još treba uraditi da ga uvažavate?
Mirza..nije sve u trojkama..mijenjaj taktiku..!
Lose ovo nesto. Ne gledam ove utakmice ali jednom dobar pa 10 x los. Jebes ovo vec trecu godinu. Al haj opet bolje zaradis nego u evropi.