Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo bi da nas je stid. curama kapa do poda i tu se priča zaustavlja.
Jutros na N1: Prolić je naveo da se ženska košarkaška reprezentacija, između ostalih, obratila i kabinetu Željka Komšića, člana Predsjedništva BiH ali je naišla na negativan odgovor.
Djevojke su ponos!!
Javlja se SDA smećar Teletović. Napravio mini elektranu na grbači naroda
nek tebe zato interesuje unistavanje rijeka i prirode i divlja gradnia malih hidroelektrana.tuzno ako se nisi sjetio bilo cega drugog da ulozis pare koje si zaradio
Tacno dok se budu brojali krvna zrnca nikad napredka
Onaj kritikuje komusica ovaj ga hvali jbo lud zbunjenog
MINI HIDROCENTRALA
Koga briga za misljenje unistitelja rijeka, flore i faune.
Dok su mu usta puna hvalospjeva ,u Doljanci mrtve ribe plutaju jer je vodu koja je tekla vjekovno ovaj zlocinac strpao u cijev
Bravo naša legendo. To je stav!
I Ti gospodine kao i clanovi predsjednistva ne treba da se javljate uopste , samo pokazujete da nemate obraza
Komšić odbio pomoći košarkašicama a sada trči da čestita. Prolić je naveo da se ženska košarkaška reprezentacija, između ostalih, obratila i kabinetu Željka Komšića, člana Predsjedništva BiH ali je naišla na negativan odgovor.
Mirza se odma pere
IMA LI MALIH EKEKTRANICA
popišam se sa njega i na vlast