Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mali je otisao na pripreme sa kosarkaskom reprezentacijom bih u-16..toliko za susjede nase..........
mucnite malo taj mozak, zar nema niko pametan ovdje? ovaj CP6O.PC je novopeceni musliman (koji je tek u ratu to skonto,a takvih je vecina) koji zavadja i siri mrznju,to mu je zadatak,ne budite naivni i ignorisite bu.da.lu
KAKO VAS NIJE STID!? KOJI JE OVO NOVINAR PISAO? MIRZA JE IZ JABLANICE I NEMA NIKAKVU VEZU S MOSTAROM!!! ISPRAVITE SRAMOTU!
Momak ce igrati za Bosnu jer sa Hrvatskom nema veze i sto mu se otac borio protiv Hrvata. Ako uopste bude igrao za neku reprezentaciju.
Mirza Teletović nije Mostarac, nego Jablaničanin....naučite već jednom...
što će nam ustaššša... još ovako ružan ??!!!
Zasto administrator na zatvori komentare i time ne dopusti da se kvari ova lijepa vijest? Sadro svaka cast!
Kao i Planinic i svaki onaj koji ima imalo mozga u glavi, igrace za Hrvatsku, pa zar bi htio igrati za one in-va-lide koji ni Madjarsku ne mogu dobiti i koji ce zavrsiti predzadnji, ako ne i zadnji u kvalivikacionoj grupi za EP? Naravno, to je retoricko pitanje.
@ CP6O.PC--- NE SERI
Još si ih trebao nasavjetovati da kupuju nekretnine vani i da cijelu familiju i komšiluk dovedu sebi da su im bliže.
Baš me čudi što niste napisali \"Talentovani Bosanac\"! Tako je i talentovani Mostarac Bojan Bogdanović... I eno ga, jedan od glavnih igrala reprezentacije Hrvatske. Šta ćeš, ima nacija koje nisu izmišljene!
Bosanac test Bosanac test za sve one koji su rođeni u Bosni ili su porijeklom iz Bosne. Ovaj test sa sigurnošću pokazuje da li si onaj pravi, iskonski, originalni Bosanac Ako radije koristiš arapske i turske riječi tamo gdje postoje bosanski sinonimi, upotri...ljavaš glas H tamo gdje mu nije mjesto (meHko, truHlo, laHko) i pritom misliš da je baš ovo naprijed navedeno specifikum tvoga jezika ili determinanta koja odvaja tvoj jezik od jezika dugih entiteta u Bosni, onda garantovano nisi pravi Bosanac nego prestavnik arapskog kulturnog naslijeđa i ne moraš da ispunjavaš test dalje. Primjer za tačku broj jedan: Ako radije pozdravljaš svoje bližnje i poznanike na arapskom SELAM ALEJKUM ili turskom MERHABA, a na uštrb naših lijepih bosanskih pozdrava kao npr. POMOZ BOG. Ako svom djetetu ne bi mogao ni pod razno da daš neko od slijedećih bosanskih imena koja su inače zapisana na našim bosanskim stećcima, a koje pravi Bosanci nose i dan danas a) Vukašin b) Radovan c) Ljubiš
On ce igrati za Bosnu i Hercegovinu jer mu je stari bio vojni policajac Armije BiH u ratu. Nisu samo muslimani branili BiH i Mostar mamu vam nacionalisticku!
Daj ga odmah u reprezentaciju mali je novi Dražen.
Ili je Bosanac ili je Hercegovac?!