Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to strmoglavi pad,vec nedostatak Jones,koja je drzala sve na svojim ledjima,bez nje,kvaliteta u repki nema!
Vecih antitalenata za sport nema na dunjaluku.
Kakvi smo mi to ljudi?Do juce smo ovu reprezentaciju dizali u zvijezde a sada pljujemo po njoj.Zalosno.Ako nesto volis i postujes onda treba tu biti i kada ide i kada ne ide.Ali ne.Hajmo pljuvati sto vise.
Nije ovo nikakav pad ovo je realno stanje u zenskoj kosarci. Dok je bila ona Amerikanka nesto smo i uradili, cim je otisla stvari su dosle na svoje. Ne znam zasto je iko ista i ocekivao, pa mi jedva i ligu da imamo a igracice igraju za kikiriki.
Bilo je lijepo živjeti u iluziji da će nas Jones dovesti do neke medalje. Vjerovatno je i ona to htjela ostvariti, ali nije imala s kim. Od sjaja do očaja. Ali ovo je realno stanje naše košarke, našeg sporta i države uopšte. Ipak, imamo reprezentaciju.
ZAMALO DA IMAJU 40----... samo se brukate svaku tekmu gubite 30 40 50 razlike..bolje da na pijaci radite😂
Haj ba u amatersku ligu.Kakva bolan nasa trenutna kosarka.Raspusti sve pa ispocetka sve.Veze ove nemaju.
Naravno nema Jones da ubaci 50 koseva
Gdje je Raza da objavi" gdje ste misevi, gdje ste se sakrili"..
Više treninga, moramo znati da su naše košarkašice na nivou rekreacije nema tu stalne igre i pravog treninga. Mora se dignut košarka na puno veći nivo i ulagati u ženske sportove kako bi naše curke mogle trenirati kao profesionalci. Nisu one krive što nemaju ozbiljnu klubsku košarku u državi.
Loji hvala za sve. Doveo je i Jones.- Bez njih dvoje smo nula. NULA (0)
BiH 🇧🇦
Da je igrala Raza sa svojom generacijom danas,nebi toliko zijanile.
Treba vise investirati u zenski sport. Puno su uspjesnije od muskaraca, iako se njima da je sve
Doslo je do nesporazuma. Lojo im je greskom rekao da moraju izgubiti 40 razlike da se plasiraju, desava se.
Drzava ide strmoglavo dole... Sta očekivat od ovih djevojaka....