Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat se zavrsio prije skoro 20 god. Upravu ste, djeca treba da znaju istinu, ali moraju da znaju i da budu ljudi. Da ne mrze druge radi dogadjaja iz proslosti, Buducnost je u djeci ne vracajte ih u proslost i ne tjerajte da se svete jedni drugima. Ako su Jugosloveni prije rata zivjeli bolje,ONDA I MI MOZEMO!!! pozz za sve iz Ugljevika!!!!
Druzite se djeco i uzivajte u zivotu.Ako ne budete dobri vodice vas u Mostar, na Stari most, da gledate Neretvu, i kako zivot brzo prolazi....
sto ne moze James moze Harden
jedan sam od ovih igraca iz Teočaka i stvarno nema potrebe da se raspravljate u vezi tih vec predenih losih trenutaka, sa momcima iz ugljevika se odlicno druzimo, dakako u subotu aBd idemo u posjetu njihovom klubu ujedno gledamo njihovu utakmicu. Za gostoprimstvo i lijepu narav od njih nemam rijeci osim da se idalje podrzavamo i suradujemo !!!
Dijete drago, tako smo se i mi nekad druzili, milina bila. A onda proljece '92-ge i vreli celik raznese Sve komsiluke i sve derneke Kazu sve do tada je laz i obmana Zavjera ustasko-dzihadska ....i upali foluska
moj nick je nebitan, jer sam i ja sudio ljudima prije nego sto sam ih upoznao :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno da moze!Ici ce to,kad pojedncima dodje iz *uze u glavu! Djeca nista nisu kriva,krivi su roditelji koju djecu krivo odgajaju i prije abecede i azbuke,uce ih da su drugaciji,supreriorniji od ostalih! Smrt Fasizmu,sto bi se reklo!
Lijepo
Teocak mjesto herojskog otpora ali nazaolst su slijepo crijevo na teritoriji FBiH tako da mislim da su im uslovi za zivot jako skromni
Svaka čast. Inače znam nešto o ovome.. Ima nekih koji još neće ili ne smiju da dođu iz jednog mjesta u drugo. Nešto slično kao samoprozvani dr. Krele..