Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma da jordan sad dodse sa ovim godinama bolji je dupo od ovog kad je bio na vrhuncu svoje karijere
ajde sad plači malo,nisi mu onda a niti sada čarape mogao oprati,..
"trejdovan"??? Koji je xurac sa to???? Pisi bosanski!!!
Klix loše preveo, Stackhouse govori da je u tom momentu, dakle u zadnjoj sezoni Michaela Jordana bio bolji igrač u timu od njega, što realno i jeste, ne govori za sebe da je bio bolji od Jordana u ukupnom igračkom stažu
@manipani nisu oni loše preveli, već su namjerno izostavili tu riječ da bi naslov dobio na značaju i privukao ljude da pročitaju i komentarišu. Čist primjer "senzacionalizma".
U pravu je
On govori o Jordanovoj posljednjoj sezoni, kada su sve akcije isle na staronju, a on bio u naponu snage. MJ je najbolji igrac svih vremena, ali njegova zadnja sezona bila je tuga - pogledajte POTROSNJU lopti. Plus jednom htio zakucat, pa lopta zavrsila na prvom obrucu a on na ledjima.
@sanjo87 Hoces reci da nije dobro prosao ni nakon svog prvog oprostaja? :)
Jerry nije ti to Tom nego Michael
pa sine tvoj prosjek sve govori