Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrali vam kišobrane i traktore plaky plaky
Poeni nakon isteka napada treba da se priznaju, fakat su ih opljackali hahah
Traktore im niko ne moze uzet 😅
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Obadvije reprezentacije zasluzuju respekt. Niko ih nije vidio u finalu prije SP. Zato je i srebro zlato. Bravo komsije!
Ne serite Boga vam eto....
Na ovim prostorima uvijek je ovako. Nema razlike, Srbija, Hrvatska, BiH, Makedonija, Crna Gora. Samo Slovenci to ne rade. Ako se sjetimo poraza Hrvatske protiv Argentine na SP u fudbalu, isto je ovako bilo. Ako se sjetimo poraza BiH protiv Nigerije na SP u fudbalu, isto ovako. Sve je to isti kalupm ne vidim nikakvu razliku.
srbija ima dosta jaku kosarkasku ekipu ali eto, pokazalo se, ne najjacu. kod ljudi je jako uobicajena pojava okriviti druge za vlastiti neuspjeh ili isticati tudji neuspjeh kako bi prikrili ili umanjili svoj. nista novo. na prvenstvu se vidjelo koliko manje drzave a posebno balkanske igraju za svoju drzavu, za onu teritoriju koja je omedjena granicama sto na zemlji i vazduhu, sto u glavi.
Sve dok podržavate Rusiju, pljaćkaće vas.
svakog glupog Bošnjaka koji podržava "komšije" treba palicom izudarat i istjerat iz zemlje,oni i dan danas o tome kako nas treba klat,a vi o podržavanju,naivni Bošnjaci
To sto vi navodite kao medije je tek pokazatelj kakva ste i vi tablodcina,sudije realno nisu pokrale ali da das Meksikancu i Portorikancu da ti sudi finale prvenstva pokazuje kakva je FIBA komedija od organizacije.FIFA i UEFA nemoguce da im finale sude trecerazredne sudije a ovi danas nisu ni trecerazredni.Gomila gresaka na obe strane neuravnotazen kriterijum i gomila ostalih sranja stoje i to ko iole voli kosarku je to video
Ovo je tipično za srbe. U svom porazu uvijek nađu krivce u sudijama. Zanimljivo tako je u svim sportovima, uvijek je neko drugi kriv.
🤡🤡🤡
to vam je Šmit zavuo zbog Dode 🤣🤣🤣🤣🤣
Zasto su u Srbiji putokazi napisani na ćirilici? Zato da Srbi ne budu jedini koji ih ne znaju procitati.
Njemacka je svakako bila bolja i zao mi je sto je Srbija ostala bez zlata, ali sudjenje je zaista bilo kriminalno. Kako na danasnjoj utakmici, tako i na citavom prvenstvu.
čemu zloba u komentarima, u fazonu nek komsiji crkne krava, nisam srbin ali sam navijao za komšije, daleko od toga da mrzim nijemce, suđenje je u par navrata bilo na štetu srbije ali ipak je u drugom poluvremenu njemačka bila bolja, sa Jokićem bi ipak bila druga priča, 20 posto bili jači
jes jes, navijaj za komsije pa kad negdje pobjede u manjem entitetu prave nered po naseljima gdje nema njihovog zivlja. Poklopi se.
Kakva je razlika izmedju Srbije i filma? Film se razvija.
Kako ugurati sedam srba u telefonsku govornicu? Kazes im da ona nije njihova!
Ovaj stav medija u Srbiji je sramotan. Svi koji smo gledali finalnu utakmicu znamo da je ovo smiješna konstatacija. Skoro niti jedna sporna odluka, a kamoli namjerno da je donesena.