Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacija koja nije bila ni blizu plasmana na svetsko prvenstvo se podsmeva 5. mestu, dokle god imate taj mentalitet gde vam je najveca radost bilo koji neuspeh komsija plafon u sportskim uspesima ce vam biti dzumhur, tuka i pobede zmajeva protiv lihtenstajna
postoji li ekipni olimpijski sport u kome je BH u top 5 ?
I ti si iz Bosne a kitiš se tuđim cvijećem inače nebi bio na Bosanskom portalu ! Idi preko drine i pusti nas koji volimo svoju zemlju da se radujemo pobjedama Tuke ,Džumhura i ostali naših sportista !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledao sam tekmu Bogdanovicu kapa dole kakav je to igrac nema dalje...
Srbija je UČESTVOVALA na SP. Prevelike ambicije, losa kondiciona sprema i poprilicno neuigranih 12 igraca je dovelo do pobacaja. Srali ili priznali, jos imaju na Balkanu najkvalitetniju repku!
Reprezentacija Srbije u kosarci je ponos nacije !Okoncali smo SP a savez ima materijala da razmotri i otkloni greske koje su bile evidentne.Sa nekim igracima se treba izgrliti i izljubiti,uruciti zahvalnice i mladje pozvati.Mnogo gresaka i kod Saleta ali ja ga ne bi dirao.Generalni utisak je da smo mogli mnogo vise ali nije se ni dalo.Finale igraju dvije najstarije reprezentacije na SP.Mozda je to nama bas trebalo a nismo imali.
@janjicarML Đorđević se povukao.
@janjicarML Jesi li procitao gospodina ,,ja znam kada je vrijeme da se povucem.Nisam ispostovao zacrtano"!Evo sada sam procitao...To je taj sportski duh.Ne pravi farsu i ne remeti duh reprezentacije.
Da barem nisu govorili da će sve rasturiti i da se čuvaju... smiju se ljudi
@gooUser1566247489 Pa jedine dvije reprezentacije koje su pobijedile Srbije igraju u finalu. Nije sramota izgubiti od finalista.
Ostaje zal za prvim mestom, ali sta je tu je, bice bolje sledeci put.
Najjači su mi ovi nacionalisti kad počnu prozivati Srbiju za peto mjesto... Pa dragi nacionalisti naša reprezentacija slavi kad dodje do baraža, a grupna faza prvenstva nam je pojam
Vazno je da su ispred hAmerike, pa makar predzadnji bili! Vuchko I Mile ce ih chaste!
samoproglaseni Prvaci Sveta.... hahahaha
@tipico2 Kad ti se smeje neko, ko u kosarci nije uradio, ama bas nista.
Mlogo smo jaki, breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!