Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno protiv Srbije, Litvanije i Francuske (sa kojima smo u grupi) nemamo sta traziti ni sa Buzom a kamoli bez njega. Ipak je ogromna steta sto ne igraju Buza, Sulejmanovic i Predic jer onda bi sasvim sigurno dobili Rusiju i Cesku...sa tim zemljama smo u rangu otprilike.
I IZ REPUBLIKE SRPSKE IGRAJU ZA SRBIJU...TO SRBIJO
Cestitke momcima
ovi srpski momci skoro ravnopravno igraju sa amerikancima tako da ovo netreba previse uzimati kao katastrofu
steta sto nam buza i emir nisu igrali sigurno bi bolje prosli
8 timova ce razigravati za plasman od 9-16. 3 najlosija ispadaju u B zonu. 4 tima ce se pridruziti iz 2 kruga. Po dva najlosija iz grupa. S tim da ce biti nosioci u razigravanju. Evo i link koji to fino objasnjava sa grafickim prikazom. http://u18men.fibaeu...eason_2013.html Nadajmo se da ce nasi momci uspjeti napraviti podvig.
Nismo osigurali opstanak vjerovatno cemo sutra opet izgubti al cemo biti nosioci za razigravanje ...Fiba je opet zasrala sa glupim pravilima.tako da ce po dvojica zadnja iz obje grupe iz ove faze koju mi igramo razigravati sa ostalim onda ce da zadnje tri ekipe ipasti u b diviziju