Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i opet ce se boriti za jednu od medelja cak i bez tih 10ak igraca.
Pasaluk ima dobre igrace nema govora, ali ovako ce tesko do medalje.
Nikad se ne zna ipak je Srbija već par decenija u samom vrhu evropske košarke
Hoce li neka od nasih TV kuca prenositi prvenstvo ?
RTRS naravno
Da hoce pizda belmin karamehmedovic jos jednom traziti sergije, pa hebat cu mu dijete. Inace stigao mi račun za strju, nema harača!!!
Srbija je uvijek bila tim, a nikad pojedinci. Đorđevića su mnogi zapamtili. Nemojte likovati. :) i ovaj 3. sastav je za neke institucija. Sportski pozdrav :)
Slažem se, mada ovako je dosta manji pritisak što je olakšavajuća okolnost. Najjači adut Srbije je selektor, on nosi taj pobjednički mentalit. To je ono što Srbija ima u košarci, a recimo nikad neće imati u fudbalu. :) A to za Španiju, pa to je oduvijek bilo pravo rivalstvo :)
@FNM ja vam kazem i sa ovim timom Srbija uzima medalju. Mogu cak i "tvoje" Spance da pobede ali i ako izgube u najmanju ruku ce biti tesna utakmica.
Srbija je odlicno igrala sa ovih 12 igraca tako da ne vidim razlog zasto ne bi bili kandidati za medalju.Mozda ne zlato gdje ce biti borba Spanija-Francuska, ali za bronzu svakako.Hrvatska ima.potencijal, ali kosarka se igra glavom a sa Ukicem na celu tesko mada imajunajlaksu grupu na Evrobasketu sa velesilama iz Rumunije,Madjarske.
Srbinu samo pate daj jb.drzavu.