Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Lakesi nisu imali srece,prvo pa musko!!! Jebiga,Spursi imaju centre koji mogu cuvat Shaqa,ne treba im nista vise.Na kraju kad pogledas sve:Lakersi imaju titula koliko neki klubovi u NBA-u nemaju sezona iza sebe!!!!!!!!!!!
Iako sam zestoki jezeras mora se priznati da sam sumnjo u titulu jos od pocetka sezone.Prvo nisu doveli nikakvih pojacanja a drugo jako lose su igrali u sezoni.SAljedece sezone lejkersi se vracaju
komentar
a bas me zanima sta ce sljedece godine da bude? djeco valjda onda opet gledati lakerse jedno 3 godine....hehehhe
ma kad zeljo udje u nba ima da se na njiha sviju natakari
"ovo je samo da razbije monotoniju" hahahaha jest jest, namjerno su izgubili, 30 razlike... e placite supcine, placite...
pardon, skoro 30 poena
ma neka djeco radujte se malo....next year opet mozete mahat ushima....ovo je samo da razbije monotoniju
hajd inekako da je to bio neki dostojantven gibitak, ali izgubiti sa skoro 20 poena razlike!!! sampioni 3 godine za redom!!!!!!!! aaaahahhahahahhahahhahahah!!!
Ma nek su vala i oni isprdili. Pocelo mi jeionako biti dosadno to Lakers carstvo
televizor: 300 maraka omiljeni dres (za svaki slucaj): 50 maraka 6 konzervi piva: 6 maraka Gledati Spurse kako razvaljuju Lakerse, odlaze u finale Zapada, i vidjeti Kobe Bryanta kako PLAČE. NEPROCJENJIVO.