Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beton ekipa. Ogromna vijest je da konacno iz Slovenije pocinju igrati za BiH, te se prekida onih 25 godina igranja nasih kosarkasa za druge reprezentacije. Dino KOBIĆ i Ibrahim MULAOMEROVIĆ dva vrhunska mlada kosarkasa. Sa Mulaomerovicem smo konacno dobili i pravog centra. Ocekujem medalju na EP, ova ekipa ce da melje :)
Ovo je dobra vijest, ali baš ogromna? Ako je ogromna vijest da Bošnjak rođen u BiH igra za BiH, a ne za Sloveniju, onda smo mi u velikom problemu.
@BordoBereliler Nazalost su igrali godinama, ne samo za Sloveniju vec i za Hrvatsku i Tursku. Ja smatram da jeste ogromna vijest jer se promjenio pristup i osjecaj za domovinu. Nase mladje generacije postizu sve bolje rezultate u svim sportovima, pa je i to jedan od razloga da ce se sve vise njih odlucivati za BiH. Hiljade ih je razbacanih sirom svijeta, strasan potencijal
PRIKAŽI ODGOVORE (1)