Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ziona samo da posluze koljena i imamo zagarantovano lice lige narednih 15 godina. Jbt fizicke predispozicije koje nisu vidjene od dolaska LBJ-a u ligu
@GZA Dobar je momak ali ja licno ne volim njegov stil igre. 95% njegovih koseva su slobodnjaci ili ispod kosa. Cisto na masu, snagu i skocnost. Sto se koljena tice nisam optimističan, decko ima blizu 130 kg, "x noge" sto bi u narodu rekli i skace 1m visoko tako da je rizik od povrede prilicno velik. Uostalom vec je 2/3 puta pauzirao zbog povrede koljena.
Čuj Williamson nezaustavljiv sa 32 poena i uz poraz njegove ekipe.
Nezaustavljiv je on, nisu Pelicansi