Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci, Džemić dokazao da je vrsni trener. Iz limitirane ekipe, sa tankom klupom pravi čuda. Bravo za Spars Realway, svaki uspjeh nasih klubova treb da nas raduje.
Sa ovim strucnim timom koji vuce odlicne poteze i sa par odlicnih pojacanja plus domacim igracima za par godina ce Spars-Realway biti stabilan ABA1 ligas. To Sarajevu i sarajlijama treba,da gledamo regionalne velikane u Sarajevu...
Igraju solidno od 5. kola......realno, izgubili su svih 7-8 utakmica koje su mogle da zavrse i ovako i onako. Da su pobijedili pola od tih tekmi bili bi u play off-u.
Grobari sarajevske košarke na aparatima :) Bravo za pravu ekipu!
Sparsi čekaju Novi Pazar, idu u goste Lovćenu i onda čekaju Slobodu. Sloboda sutra igra u Novom Pazaru, dočekuje Lovćen i Rogašku i kao što rekoh ide Sparsima. Dynamic ide MZT-u, ceka Borac i ide Sutjesci. Novi Pazar sutra dočekuje Slobodu, pa ide Sparsima, čeka MZT pa ide Borcu. Realno je da Sparsi i Sloboda ostanu u ligi, a Dynamic i Novi Pazar su u najvećoj opasnosti od ispadanja iz lige.
Bravo za objašnjenje i rapspored. Slažem se sa tobom da naši BiH klubovi imaju povoljan raspored u preostala 3 tj. 4 kola (Sloboda).
@laganitza Nema ispadanja iz 2. ABA lige, struĆnjaĆe.
Šta je to ovdje promijenjeno preko noći pa odjednom pometose sve pred sobom? Da ne povjeruješ. No hajde, fino. Treba da budu 2 vrhunska košarkaška kluba u gradu i da vlada rivalitet, i da oba igraju ABA lige. Imamo i dvorane i talenat, a za fudbala očigledno nismo. Velike firme su peechke što ne ulažu u košarku.
Ako im uvale nermina niksica da sudi protiv slobode nista od opstanka u aba 2