Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao si prije NBA da ovo uradis,no na greskama se uci,ipak potpis za Real je velika stvar,a i zasluzeno. Cestitke
A i ako se ne vrati u NBA, sta fali Realu?...Bosna je ponosna na tebe
Nije sala Real, hejteri na aparatima... Bravo Dzanane lutko nasa... ♥️🇧🇦
Ako dobije minutazu i potporu od Pabla Lasa uz Dzananov talenat, fizikalije i bezobraznost koju posjeduje mogla bi to bajka biti ! a i taman malo euroligu da pocnem pratiti osim zavrsnnice nisam imao zelju da prije ispretim a zbog naseg Dzanana rado cu isprstiti svaku tekmu Reala.
bravo, odlicno iskoristio drugu sansu.
Musa se izgradio ko Real Madrid
Bravo momak 🇧🇦👌 prerano si napravio tri koraka umjesto jednog. Al pokazao si i karakter i upornost jer kvalitet nije upitan
Svaka cast Djenka.
Uspjeh, nema šta. Međutim, nekako mislim da je bilo bolje da je standardan u Valensijinoj prvoj petorci, nego klupa u Realu. Možda je ovo greska i korak nazad.
Gdje su sad oni sto su se nasrali kad se vratio iz NBA?? Gdje??? Bravo Dzanane, sine bosanski, samo naprijed da budes najnolji i u Madridu !!
Što je igro za repku, igro je... (mislim na kvalifikacije)
znači "objektivni" navijači, spremite se za Džananovo grijanje klupe. I sve je to normalno, ali pišem ovo zato što će onda biti pljuvačina, a nema potrebe ni za tim niti sad za euforijom. Lagano!
Vise bi i volio da ovdje ostane. U Euroligi ce biti glavni a imat ce i vise koristi repka od njega. Sjetimo se samo Teletovica kad je harao Euroligom....
Al nece on imat koristi od repke. NBA najvise placa.
Bravo, trebao si tim putem ici prije nego sto si u NBA otisao.. ali nije kasno, mlad si. Sretno
Svaka cast al tesko prvi tim
SRETNO
Sretno Musa i sad pametno.
Car, sretno mu bilo💪