Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta, ali i 4. mjesto je fenomenalno. Od srca čestitke za susjede.
Jeste fenomenalno je, nad prosječno fenomenalno!
bravo za spaniju...hrvatima govno ko čizma umjesto medalje...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
do pred utakmicu sa litvanijom svi navijaju za hrvatsku , sada odjednom hrvatska ne valja..ovo je ogroman uspjeh svakako veci nego bosanske reprezentacije ali ne mislim da hrvatska ima bolju momcad pogotovo ne za buducnost...sreca u zdrijebu i eto ih tu gdje su...gruzija,poljska,finska,ukrajina,italija,slovenija(nakon produzetaka),grcka(nakon produzetaka), od spanije dva ogromna poraza i litvanija..i nevjerovatna je popularnost ukica,tomica a pogotovo sarica kao novog drazena?! u medijima..hrvatskoj ubuduce sretno , ali ne serite vise ,ali fakat :D
Reprezentacija Bih je realno bolja od Ukrajine. Hrvate poslužila sreća u žrijebu. U svakom slučaju mi smo dobili litvaniju, a litvanija došla do finale, Hrvati od litve zijanili. Pa kontaj ko je bolji Bosna ili Hrvatska.
Te amo
Najbolji od bivše juge,a di su to ostali. Hrvatska for ever.
to si u pravu...ali treba to sad potvrditi na svjetskom prvenstvu...a tesko ce to biti..objektivno nemaju kvatitet za to a pogotovu trenera
BRAVO HRVATSKA!!! Realno ovo im je maksimum i mjesto koje su apsolutno zaslužili !!
@jasamjajeremija Gdje je ta tvoja država na EP-u? Kako je ovo zoves Republika Šumska...
stose fudbaleri neugledaju na kosarkase vid kolko kod njih golova bidne na svakoj utakmicu
a sto se i pazimo po ovim portalima sa susjeeedima... jao jao :D neko bi reko i da se volimo :D daj ba ljudi djaba im se ulizujete, otidjite na index.hr i citajte malo komentare sta vasi ti dobrocudni susjedi pisu o nama :) pozz za sve iskrene i nelicemjerne osobe :)
@ Ludzak Ne mrzimo vas. Točnije je da puno Hrvata teži podcjenjivanju vas iz BiH.
Sve čestitke momcima ,osigurali smo plasman na SP sljedeće godine u Šapaniji i plasman na Europsko 2015. u Ukrajini.Samo polako i pametno rezultat će doći.
idi brate na index.hr il 24sata.hr,,, ja fkt ne razumijem ljude poput tbe,,, pa ako navijas za hrvatsku ako je smatras domovinom idi na hrvatske portale i postavljaj takve komentare... ovi svi tvoji komentari nisu nista nego provokacija... lasalalmet... vjerovatno si jedan od onih koji su izgubljeni sa svojim identitetom.. ;)
@*asdf Kakva provokacija matori,o cemu pricas?Ti izgleda samo volis da citas Vase komentare pune mrznje... "vjerovatno si jedan od onih koji su izgubljeni sa svojim identitetom.. ;)" Hahahahahaha "Bosnjak" nekome pricas o izgubljenom identitetu!Smehotres. Pozdrav iz susedne drzave Republike Srpske!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
go litva go
MARC GASOL !