Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocigledno isflustrirani jer nema nista ni od entiteta ni podjele Mostara.... Crkni stoko ko te jbe moze Bosna i bez tebe
Ustade Ante,ustaše svi za njim!
Treba proglasiti Slobodnu Tuzlansku Državu i odvojiti se od ovih nacionalista, fašista, nacista, ekstremista, klero-fanatika i ostalih agresivnih elemenata.
odkad ja to govorim za BiH krajnu da se pripoji Hr :)
Provjerite brzo vlastiti nivo kompetencija za posao na budžetu u institucijama BiH, RS, FBiH i svih kantona. http://www.test.drzava.ba/
aj mrs jos si nas naso zajebavat.... Da bi dobili posao na budžetu, morate iskreno i tačno odgovoriti na 10 pitanja. Pa kako ti nije zao gubit vrijeme na ovo?
@Lovac u žitu pa ja, jesi li dobio sta?
Ma naravno da je bilo. A, sada se zapitajte: "Zašto se pravi toliki animozitet sa Sarajevom i Sarajevskim klubovima,a ni Sarajevo ni Sarajevski klubovi vam SIGURNO NISU takvi dušmani." PAMET U GLAVU I TUZLA I SARAJEVO I ZENICA I BIHAĆ I TRAVNIK I MOSTAR (bar jedan dio) I GORAŽDE.
@maximishko Pitaj Ćovića. On zna najbolje ZAŠTO.
navijaci FK sloboda su navijacima FK VELEZ,MOSTAR,U TUZLI SKANDIRALI,ustase,ustase,i to nespominju,uvrijedzeni iz OKK Sloboda
Joj i ovih Tuzlaka mi je pun racku, igrajte i ne trazite u svemu izgovore za lose rezultate
sta ti nije jasno govedo tuzlansko preslano?
ma pi*kice su to
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto je tu lose? Nisu nikoga vrijedjali, navijali za svoje. To sto su tuzlaci primitivna gamad to je njihov problem. Oni jebu i markale, zar ne? Da li je kod njih isto bio radovan kao u fk sarajevu?
a za kaj niste snimili klipčić i priložili kao dokaz?