Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo vam Jokic mater, sta nas briga za njim
Sto nas boli ona stvar za Jokicem?? Nijedan srpski portal ni ne spomene Nurkica, cak i kad igra protiv Denvera! Al mi smo glupe Bosnje, ne treba to zaboraviti!
Slabo. U prvom poluvremenu je vec imao 11 skokova. U zadnjoj cetvrtini samo je dao 4 poena. Mogao je mnogo bolje. Ali me cudi sto ne pomenete da je imao i 5 asistencija, ipak nije to malo.
Jokić je malo priglup, usporeno priča i generalno ima debilnu facu
Ja mislim da je bas inteligentan, i onako prirodno smotan pa izgleda glup, ali sobzirom da u njegovim godinama ima vecu kosarkasku inteligenciju od vecine veterans, to meni govori da nije glup.
Pa hebali vi mater svoju više, duplo više pišete o Jokiću nego Nurkiću
Zato sto je duplo bolji. Evo utakmice prije Ove imao je tripl dabl, to nisu ni pomenuli.