Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je iz civilizovane zemlje koju bog voli------ovdje vas lazu da se bogu priblizava kad se gladuje i kolju krave--------morate u bosni radit na sebi da imate ciste glave............ Znam, reci ce te a nemozemo glupi smo...... Ma niste glupi, losi ste...... Zato ucite sta je zapad i kultura,,,,, kanibali jedni
Dončićev uticaj na igru je presudan sa pobjede. Lakoća kojom postiže koševe i samouvjereno preuzimanje odgovornosti kada treba su nevjerovatni. A ima samo 20 godina. Sinoć je klupa Mavsa odradila ogroman posao.