Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka nama zanimljive kosarke! Cestitke na pobjedi. Naprijed Sparsi!
Čista greška trenera Saparsa...
Naprijed Spars!!!
"Sjajna atmosfera" za Klix je kad neko u sred Sarajeva pjeva "oo .bem te Seraj'vo" i pri tome im niko nista nece da uradi. Mi jesmo gospoda, al' se nekad nas merhametluk mjeri sa glopošću!
Ko to pjeva?
@Ausfahrt Nadji mi u kojoj minuti utakmice Spars-Široki, odigrane 26.5.2019. se to pjevalo uplatim ti 20 000km na račun momentalno.
Bravo Spars, kosarka se vratila u Sarajevo!!
gle šake jada kamenjarskih đikana, zalutali
@dado899 Đikan te napravio jado jadna
Ovo Spars je potpuno nepotrebno kopiranje stranih brendova, ovaj klub treba ujediniti sa KK Željezničar i unaprijediti najbolji sportski brend u državi!