Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E neka mediji sada poprate kakva ce atmosfera biti u najboljoj kosarkaskoj dvorani u državi, dvorani Pecara... Utakmica je u cetvrtak. Mada Sirokobrijezani su malo razocarani jer tu sada mogu dobijati samo klubove iz BiH a do prije par godina kad su igrali u ABA na Pecari su padali Buducnost, Partizan, C.Z,Cedevita, Cibona itd.... Ali eto, bolje ista nego nista
@HR-MO A kakvu atmosferu vi kamenjarski srbi inace pravite, kao i oni sumski. Mrznja, uvrijede, fasizam, sovinizam, isticanje zastava nepostojece tvorevine, vrijedjanje drzave u kojoj zivite.............
Svaka čast Širokom, više nego zaslužena pobjeda. Sparsi koda su se iz ulice skupili igrat. Široki igra pick and roll kao golden state.
uzivao sam u svim utakmicama u dobroj kosarci, ali kad vidim ove idiote, kako bih volio da placu u pecari.
a gdje ide prvak? ABA?
@nalix finalisti idu u ABA 2 ligu ... nacionalna prvenstva vise ne daju prodor u aba 1 nego u aba 2 ligu ... sto znaci da se 1 aba moze izboriti samo kroz drugu ...
"Pa zar ćeš ti za njima od tuge svisnuti, ako oni u govor ovaj neće da povjeruju?
Čestitke Širokom, bravo za Spurse
Opet vam ga Škutori..😂😂😂
Losa i bezidejna igra Sparsa, vrlo neorganizovani napadi i srcana odbrana. Nista nisam vidio, niti jednu jedinu akciju. Reakcija sa klupe vrlo losa, zakasnjela...sve u svemu - tanko.
Bravo Siroki, Bog i Hrvati.
Jutros gledam NBA Raptors vs Bucks, kosarka za uzivanje. A nasa kosarka nije ni "K" od kosarke. Ovo je cirkus.
Zato sto su vec nakon pobjede u sirokom poceli slaviti titulu..tipicno nase bosnjacko proseravanje i primitivizam...sudija nam garant kriv nesto.
Jel u ovom Sirokom, smiju da igraju samo kamenjarski srbi pokatoliceni, kao u fudbalu, ili mogu i drugi.Ako mogu samo kamenjarci da igraju, onda im je ova pobjeda jos znacajnija, s obzirom koliko ih malo ima.
@Asif U ovom Širokom su samo 2 stranca ostali su djeca iz Širokog Brijega i zato je uspjeh još veći što gradić od 30 000 stanovnika hara bh košarkom još s domaćom ekipom
Široki je puno kvalitetnije ekipa. Ali i premlada, bit će u 5. utakmici prevelik pritisak na ove mlade momke. Treba to izdržati.
Godinama slusas Spars omladinski prvak i onda ti se u finalu, uz sav respekt, pojavi sastav Albijanic 35, Bajramovic 38, Hasandic 29, Vrabac 25. Izgleda ovi nasi omladinci cim napune 18 pravac Njemacka.
@sapacha Ekipa koja se bori za titulu mora imati par iskusnijih igrača, ako je 2/3 tima mlađe od 22-23 godine i dalje su mlada ekipa.
Nema veze, bice sladje uzeti titulu u Listici, zmijskom gnjezdu kamenjarskih srba. Keno Gazijo, namjesti ruku na sljedecoj utakmici. I tako krunisi svoju karijeru.