Prvi čovjek Igokee
88
Sin Milorada Dodika na čelu ABA lige
Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko ce brat jabuke??? i prodavat rusima,i kako prodat jabuke iz Poljske ali da bude kao da su ubrate iz njegovog vocnjaka
Ozgun
ja garava turcina
Selam Igore! Nisam te vidio na džumi danas...
klasicni bosnajci...sarajevo je 20x vece od laktasa a laktasi ih vec 20 godina deru u kosarci...kada neznaju sta ce od muke onda bosnajci gledaju neciju bradu....isti je slucaj i sa recimo hrvatskim gradovima...ko god pocne igrati kosarku dere sarajevo i bosnjake...ali njih to ne interesuje....oni kontaju nahvatat cemo sikirasa i gordica i oni ce da igraju iako smo im pobili porodice i zapalili kuce....doduse bih ima musu....:)))
koije tebi qurac yebote otac glupa
@esubhanala ...pusti suplje...obnovite gordicu kucu..kad ste znali zapaliti sad popravite....:)
poturica mustafa koji se druzi bracama kozojebacima na APARATIMA
za njega je Erdogan Skandinavac. Vidi se da mu je, i to ne jedna, baba nastradala od Turaka
Veliki gospodin i sin jednog humanitarca i antifašiste
Nejneuspjeniji sportski grad u BiH je nazalost Sarajevo. Tako nam i treba kada dopustamo da nas vode razni Fadili, Zahiragici, Skake i ostali primitivci.
Ti Sarajevo ni na eksurziji kad si bio nisi očima vidio.
po cemu najneuspjesniji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj turčina hebo majku svoju.
..još se osjeti 500 godina hebačine mladih srpkinja.
Izraelska avijacija je upravo pocela masovno bombardovanje objekata palestinskih boraca u Pojasu Gaze. Cudi me sto muslici iz BiH ne idu da pomognu Palestincima, kao sto su pomagali teroriste iz ISIL-a.
Ko vam brani da u islamskom Sarajevu imate neki sportski kolektiv. Vidite, ta Igokea valjda predstavlja BiH na medjunarodnoj sceni. Ah da puna vam usta BiH, ali sve sto dolazi iz RS, ili imam veze sa Srbima to je na stetu mali balijica. Zamisli jedan glavni gradi kojeg ne dolazi ni jedan uspesan sportski kolektiv. Sta to govori o ljudima i zivotu u tom gradu.
Da su Srbi uspesni u mnogim stvarima govori i ovaj clanak. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:739236-Srbin-na-putu-da-zaustavi-Parkinsona
@MiIankovicPupinTesIa Isus je najuspješniji Srbin. Pravo ime mu je Milojko i sa Kosova je.
ovog je neki cigeša sklepao
Hvala Elmedine Konakoviću što je centar BH košarke premješten u laktašku selendru.
Svaka cast, sva mu se vrata sama otvaraju.Decko u parama i milionima, meni zao Bakira i onog Kasumovica, tolika lova a nemaju je kome ostaviti