Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Vedrane..Tvoja energija je zapaljiva i zaista ti skidam kapu..Dobar si decko,vidi se da si pun entuzijazma i srcanosti..Imas znanje,samo se nadam da ces dobiti i podrsku od onih koji vuku konce,jer bez toga nazalost ni tvoja zelja ni talenat,nece moci doci do izrazaja..Nadam se da ces potrajati na klupi repke,jer odavno nisam vidio kompletnijeg lika od tebe..Svaka cast momcino i drzim ti fige!
Ma nas ne mozes sjebat slavimo i kad pobjedimo i kad gubimo
Vedran nije ni blizu kvaliteta za selektora nase zemlje, ali ni blizu. Motivator za 10, ali za rezultat, pa dvije kosarkaske velesile su nas mlatnule. Vujosevic odvede ekipu u drugi krug, onaj kurcatovijum Barbaric dovede svog havera Repesu, 0/2, covjek duboka penzija. Bosnic 0/2. znaci? Kvalitet prijatelji, kvalitet. Ostavite se eksperimenata, kvalitetnih imena koliko hoces, malo zavucite ruke u dzepove i sve se zavrsava. Cast svim igracima, ali 90% ne moze primirisati vratima reprezentacije.
e moj Bilale, nemoze se praviti pita od go.vana...
Vrapcu i Sejfiću zabraniti da igraju košarku.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Daj ba,ko razmislja o ozbiljnoj kosarci,taj ne smije ni razmisljat o Finskoj,nego je zgaziti trideset razlike,a ne ovako,mojne ba vise o kosarci i tim glupostima,mi smo u ovom sastavu amaterska ekipa,i tu je kraj price
Andrija Stipanovic, Nemanja Gordic, Jusuf Nurkic, Elmedin Kikanovic, Dzanan Musa, Nihad Djedovic???
Ako te zanima zbog cega nisu igrali, Gordicu su obecali da ce mu popraviti kucu koju mu je arbih zapalila pa ga zayebali, ostala trojica su zauzeti klupskim obavezama a inace Stipanovic i Kikanovic su pri kraju karijere
Je bem te chelava!
...PLATIO IH DODO...SAM BEZ BIH....
KOME OVA BUDA.ETINA CESTITA BOSNIC PA TAJ JE LUD 100% . DAJ LJUDI OVOGA ODMAH NAZAD ZA SVESDSKU PA NEKA TAMO CESTITA KOME HOCE IDIO.