Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A danas bi to bilo sasvim ok. Njemu 56 a njoj 38.
uzas.. Silovatelje na smrtnu kaznu
Vidi mu se na faci da je teška debilčina.
Nezamisliva je trauma jednog djeteta koje prolazi kroz takva monstruozna zlostavljanja nekog siledžije, a ono jadno kod kuće ima roditelje pijandure kojima se ni požaliti ne može.
Niste sve napisali, u članku na španskom piše da je nije 'samo' dodirivao, nego i silovao više puta
Optužiti nekoga nakon 25 godina je besmisleno.
Znaci ove sto su neki dan pohapseni za genocid treba pustiti?
@broj dva kako si glup/a kao noc
Sve ovo treba sa rezervom uzeti, nekom kad hoce da uniste zivot i karijeru samo ga optuze sa seksualno uznemiravanje i rijese ga se, a covjek padne bez sudjenja, ima toga mnogo danas, ali ako je tacno, na robiju 10 godina treba da ide
Dabogda imao zensku djecu ;)
@Drinaaa a sta sam pogresno rekao genijalac? Ako je kriv nek guli robiju a zamisli da su covjeka oklevetali za ovakvo djelo, sto se sve cesce desava, da upropaste covjeku zivot, tom sluzi sud, ako se dokaze nek robija a ne bez sudjenja ukopaju ljude
,,Sve normalno,,...idiota ima svagdje...samo pazite na djecu...uzmite vremena za one koje najvise volite
Djevojčica je odustala od košarke 2003. godine kada je otišla na fakultet, a Lopez je godinama bio i selektor mlade reprezentacije Španije s kojom ima pet evropskih zlata i dva svjetska srebra. Nije Zlato Sve Što Sija, nešto je i srebro!!!