Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebo karakter, hocemo pobjede, uvijek suplja i baraz.Al eto , u kakvom haosu i gdje zivimo, dobro ikako ista i funkcionira(igra).
Takode zasto face ne prenosi utakmice ili bolje drzavana tv,
@gooUser1580668000 Plaaj pretplatu pa ce prenositi 🤣
rijeste ba problem zbog sinocnog prenosa....sramota ziva, hocel iko glas dignut vise...ode sve u pm
Poraz boli ali nema sta da se zamjeri, dosta fresaka koje se moraju ispraviti. Ali ako pogledate trenutnu postavu Grcke i sve ce biti jasno 70% dolazi iz jednog kluba sto znaci da igraju zajedno tokom sezone a nasi se 3 dana pred utakmicu skupe. Problem je i ulaganje u sport ako smo dozvolili da se jedan evropski prvak ugasi, da jedna Sloboda koja je nekada igrala odlicnu kosarku sada igra ligu za opstanak. Treba da se zapitamo sta radimo sa sportom u ovoj državi.
Karakter uz nedostatak kvaliteta, ocito da je to nasa sudbina..
Moraju više trenirati slobodnjake - bilo je puno promašaja
Protiv latvije kao i danas protiv grcke milosevic lazic i atic izvanredni pod kosem za 2 i 2+2 , a mi stalno na 3 idemo, stipanovic izvodi slobodnjake direkt u obruc lopta mu nema nimalo lucne putanje prema kosu, onakav sut nemaju ni djeca ispred osnovne , pa latvijci i grci stalno faule tu prave, dvije odigrane iste utakmice takticki.
svaka cast i sve cestitke ...ali pet na osam ne ide nikako ...sudije su napravile prevagu !!!
I ja mislim da je Campara trebo igrati ima dobar sut za tricu takode ,zao mi je sto Sulejmanovic ne sutira za tri ima dobar sut,Takode Alibegovic je trebo dobiti koji minut,I treba bolje braniti sut za tri poena igraci stoje daleko od igraca u ovom slucaju Grcke.
Tri hiljade grešaka, a on nema šta zamjeriti... Mislim, treba biti pozitivan, dići glavu i hrabro naprijed, ali može nas poštediti ovih nebuloza...
da je Sani usao dobili bi tekmu.Suti Vedrane.
Bravo za tebe..Bas ste dali sve od sebe i pokazali karakter..Aferim